Dolar 32,4735
Euro 34,7485
Altın 2.439,71
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Özel Gereksinimli Bireylere Destek

Özel Gereksinimli Bireylere Destek
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2023 22:57 | Son Güncellenme: 17 Mayıs 2023 22:58
338

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından “Engelliler Haftası” kapsamında ihtiyaçları belirlenen özel gereksinimli bireylere akülü tekerlekli sandalye, işitme cihazı ve hasta yatağı desteği sağlandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Yanıbaşındayız projesi ve Yaşlı Destek Programı (YADES) projesi kapsamında ilçede özel gereksimli bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Engelliler Haftası kapsamında Yenişehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde Özel Gereksinimli Bireylere Destek programı düzenlendi. Düzenlenen programa Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Yasemin Ensari, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Remzi Tekin, Diyarbakır zihinsel engelliler Derneği Başkanı Güler İnal, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Levent Baykara, Altı Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Akif Karakaş ve özel gereksinimli bireylerin aileleri katıldı.

 

Destek programında konuşan Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci Engelsiz Yaşam Merkezini sürekli kullanan vatandaşlar ile sık sık bir araya geldiklerini belirterek “Ramazan ayında bir araya geldiğimiz kardeşlerimiz bizlere taleplerini iletmişlerdi, onların istekleri bizim için çok önemli bu tür desteklerimizi taleplere göre ortaya koyup bu programın devamını sağlayacağız. Sizlerin bize iletmiş olduğunuz istek beklenti ve şikayetlerinizi çözüme ulaştırana kadar elimizden gelenin fazlasını yapma gayretinde olduk” dedi.

Altı Nokta Körler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Akif Karakaş ise “Yenişehir belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, göreve geldiği günden bu yana biz engellilere çok katkı sağlıyor, sosyal tesislerinden tutun engelsiz yaşam merkezine kadar ciddi destekler sundu. Tüm görme engellilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum görme Allah ondan razı olsun” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Yenişehir Belediyesi tarafından özel gereksinimli bireylere akülü araba, tekerlekli sandalye, işitme cihazı ve hasta yatağı dağıtımı gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.