Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

DÜN GECE ÇIKANLAR KENDİLERİNİ 14 GÜN KARANTİNAYA ALSINLAR!

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, sokağa çıkma yasağı kararının ardından fırın ve marketlere akın eden vatandaşların oluşturduğu görüntülere ilişkin çok çarpıcı değerlendirmede bulundu.

DÜN GECE ÇIKANLAR KENDİLERİNİ 14 GÜN KARANTİNAYA ALSINLAR!
REKLAM ALANI
11 Nisan 2020 20:52
803

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, sokağa çıkma yasağı açıklamasıyla birlikte ortaya çıkan görüntülere ilişkin”Risk çok ama çok büyüdü. Dün akşam itibarıyla sokağa çıkanların mutlak ama mutlak suretle kendilerini karantinaya almaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, dün gece 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edileceği açıklaması sonrası vatandaşların market, tekel ve fırınlara akın etmesini değerlendirdi.

 

“RİSK ÇOK AMA ÇOK BÜYÜDÜ”

 

Dün gece açıklanan Büyükşehirlere yönelik sokağa çıkma yasağı panik noktasına ulaşınca, binlerce insan marketler ve fırınlara hücum etti. Pek çok kişinin sosyal mesafeyi gözardı etmesi ve maske takmaması, virüs salınımı daha da artacak mı sorularına sebep oldu. Korkutan açıklama Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Ateş Kara’dan geldi. Dikkat çeken bir açıklama yapan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, şunları kaydetti; “Risk çok ama çok büyüdü. Dün akşam itibarıyla sokağa çıkanların mutlak ama mutlak suretle kendilerini karantinaya almaları gerekiyor.” (HABER MERKEZİ)

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.