Dolar 32,3941
Euro 34,5537
Altın 2.376,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Diyarbekirspor’un Tesislerinin Son Görüntüsü

Diyarbekirspor’un Tesislerinin Son Görüntüsü
REKLAM ALANI
25 Haziran 2023 14:51
330

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe mevkiinde inşası devam eden Diyarbekirspor tesislerinin yoğun bir çalışma ile kısa zamanda bu görünüme kavuşması heyecan oluşturdu.

 

ARA REKLAM ALANI

Şehir, artık Yeşil-Kırmızılı takımdan başarı ve üst lig bekliyor.

 

TESİSİN GÖRÜNTÜSÜ UMUTLANDIRDI

 

Diyarbekirspor’da büyük bir hızla devam eden tesis projesinde mutlu son çok yakın. Çelik Konstrüksiyon sistemiyle inşa edilen projede kat yükselme çalışmalarından sonra projesinde elektrik sistemlerinin monte edilmesi aşamasına geçildi. Bayramdan sonra dekorasyon, döşeme ve iç planlama çalışmaları tamamlanacak, ardında da diğer eksiklerin giderilmesi aşamasına geçilecek.

 

GÖZLER YENİ SEZON ÇALIŞMALARINDA

 

Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle tesis sorununu önemli oranda aşan Diyarbekirspor’da gözler yeni sezon planlamasına çevrildi.

 

ŞEHİR, HEDEF BÜYÜTÜLMESİNİ İSTİYOR

 

Yeşil-Kırmızılı kulüp bayramın hemen ardında yeni sezon planlamasını yoğunlaştıracak, teknik heyet ve transferler açıklanacak. Şampiyonluğu hedefleyecek bir takımın oluşturulması bekleniyor. Uzun süredir başarıya hasret kalan Diyarbakır, yeni sezon için Diyarbekirspor’un idari ve sportif olarak adımlar atmasını istiyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.