Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Diyarbekirspor’da Şok İstifa

2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor’da Kulüp İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, kulüpteki tüm görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Diyarbekirspor’da Şok İstifa
REKLAM ALANI
24 Ekim 2021 14:02
1.713

Avşar, bu karara gerekçe olarak iş yaşamındaki yoğunluğu gösterdi.

 

ARA REKLAM ALANI

Açıklamasında, kulüpte gönüllülük esasına göre görev yaptığını dile getiren Avşar; “Hayatımın en değerli ve kıymetlisi olan Diyarbekirspor’da uzun bir süredir ikinci başkanlık ve basın sözcülüğü görevini yürütüyorum.  Göreve geldiğimiz dönemde takım 3.ligde mücadele ediyordu. Ve biz değerli Diyarbakır halkına şampiyonluk sözü vermiş ve bu sözümüzü de tutmuştuk. Alnımızın hakıyla  ekip arkadaşlarla el ele verip kulübümüzü de iyi bir noktaya getirdik. Severek isteyerek ve tamamen gönüllüğe esas olarak yaptığım görevimden bugün itibariyle ayrılma kararı almış bulunmaktayım.  Gerek aile şirketimin iş yoğunluğundan gerekse de sağlık problemlerinden dolayı bu kararı almış bulunmaktayım. Bu süreç zarfında benimle beraber bu takımın başarısı içim gecesini gündüzüne katan yönetim kuruluna, vefakâr Diyarbekirspor taraftarlarına, bize her zaman kapısı açık olan kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile Diyarbakır halkına cani gönülden teşekkür ediyorum. Her zaman Diyarbekirspor’un başarısı için elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.