Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yenişehir Belediyesi Voleybol Takımı 1.Lige Yükseldi

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Erkekler Voleybol Takımı Konya’da düzenlenen Play Off maçlarını bölgede bir ilke imza atarak grup lideri olarak tamamlayıp, Alparslan Endüstri Erkekler 1.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

 

Konya Kongre ve Spor Salonu’nda oynanan 2021-2022 Voleybol Sezonu 2.Lig Erkekler Final Etabı grup karşılaşmalarında 1.Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü Erkekler Voleybol Takımı 6 puan alarak 2022-2023 Voleybol sezonunda Alparslan Endüstri Erkekler 1.Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

 

Maçı izleyen ve karşılaşmanın ardından da desteklerini sunmak için sahada sporcularıyla kupayı kaldıran Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci,” Sporcularımıza ve Antrenörlerimize bizlere bu başarı sevincini yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Sezonun başından beri üstün bir performans gösteren Erkekler Voleybol Takımımızın sporcuları, yarı final ve final maçlarını kazanarak grup lideri olarak Alparslan Endüstri 1.Ligi’nde mücadele etmeyi hak ettiler. Bundan sonra da başarılı sporcularımıza ve antrenörlerimize desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde 1.Grup birincisi Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Erkekler Voleybol Takımına madalyalarını Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman, kupasını ise TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu takdim etti. 1.Grup ikincisi olan Gaziantep Gençlik Spor Takımına madalyalarını ise Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci takdim etti.