Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DİYARBAKIRSPOR’DA 12 TRANSFER VE GÖREV DAĞILIMI

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde yeni sezonda şampiyon olarak 3. Lig’e yükselmek isteyen Diyarbakırspor, dış transferde 12 oyuncu ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

DİYARBAKIRSPOR’DA 12 TRANSFER VE GÖREV DAĞILIMI
REKLAM ALANI
17 Eylül 2020 17:58
985

Diyarbakırspor, iç transferde 8 futbolcu ile yola devam kararı aldıktan sonra dış transferde de önemli adımlar attı. Kulüp Başkanı Siyabend Aydın, teknik heyetin raporu doğrultusunda 12 futbolcu ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Aydın, “Mehmet Aba, İslam Altunkan, Süleyman Can, Mehmet Ballı, Metehan Yatkın, Ramazan Kaya, Barış Civelek, Kemal Ünal, Mehmet Faruk Çiçek, Habip Akman, Muhammed Ali Özdemir ve Berat Han gibi oynadıkları takımlarda şampiyonluklar yaşamış oyuncuları kadromuza dahil ettik. Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligin başlama tarihini açıklamasından sonra Türkiye’nin en ideal bir kamp bölgesinde kamp çalışmalarına başlayacağız. Tesis ve otobüs için çalışmalarımız devam ediyor. Diyarbakırspor birçok ilkleri başararak Türk futbolunun çınarı olmuş bir kulüptür. Bu sezon 3. Lige çıkarak 4 yıl üst üste lig yükselen ilk takım olma ünvanını kazanmak istiyoruz” dedi.

 

YÖNETİMİN GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU

 

İki hafta önce gerçekleşen olağanüstü genel kurulda oluşan yönetim kurulunun görev dağılımı da belli oldu. Hacı İhsan Aydın’ın fahri, Siyabend Aydın’ın kulüp başkanı olarak görev yapacağı yönetimde Nafiz Bedirhanoğlu ve Mehmet Karakaş başkan yardımcısı, Fatih Hillez altyapı ve tesisler sorumlusu, Şehmus Akyıl asbaşkan, Hanifi Zazaoğlu genel sekreter, Bedri Ayseli kültürel faaliyetler sorumlusu, Muhteşem Erdem sayman, Ensari Aydın medya ve iletişim sorumlusu, Mehmet Ümit Sönmez malzeme sorumlusu, Eyüp Baturay taraftar sorumlusu, Burhan Gündoğdu mali müşavir, Muhammer Bayır altyapı sorumlusu, Tajdin Aydın disiplin kurulu başkanı olarak görev yapacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.