Dolar 32,4270
Euro 34,6854
Altın 2.428,00
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN ÜÇÜZLERİ OLAN AİLEYE BEBEK ÇANTASI HEDİYESİ

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Yeniköy Mahallesi’nde “çat-kapı” olarak gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde üçüz bebekleri olduğunu öğrendiği Atman ailesine içinde bebeklerin ihtiyaçlarının olduğu bebek çantaları hediye etti.

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN ÜÇÜZLERİ OLAN AİLEYE BEBEK ÇANTASI HEDİYESİ
REKLAM ALANI
23 Şubat 2021 13:01
650

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği aile ile bir süre sohbet eden Beyoğlu,bir kız ve iki erkek kardeşten oluşan üçüz bebeklerle yakından ilgilenerek,”Çocuklar evin bereketidir. Allah sizlere böyle bir bereket nasip etti” ifadelerini kullandı.

 

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Yeniköy Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların kapılarını tek tek çalarak sorun ve taleplerini dinleyerek hatırlarını soran Beyoğlu, girdiği bir evde üçüz bebekler olduğunu öğrenince bir süre aileye misafir oldu. Salih ve Mihriban Atman  çiftinin Pınar, Çınar ve Baran isimlerini taşıyan üçüz bebekleriyle yakından ilgilenen Beyoğlu, içerisinde bebeklerin ihtiyaçlarının olduğu bebek çantalarını takdim etti, maddi durumu iyi olmayan aileye de ayni ve nakdi destek sağladı.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN “EN AZ 3 ÇOCUK” VURGUSUNA ATIFTA BULUNDU

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın nüfusun yaşlanma riskine karşı sık sık yaptığı “ en az 3 çocuk” vurgusuna atıfta bulunan Başkan Beyoğlu,aileyi tebrik ederek çocukların evin bereketi olduğunun altını çizdi. Beyoğlu,”Sizlere sayın cumhurbaşkanımızın selamlarını ve iyi niyet dileklerini getirdik. Çocuklar bizlere Allah’ın lütfü ve evlerimizin bereketidir. Allah sizlere böyle bir bereket etti. Rabbim üç yavrumuza da hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin” dedi.

 

Atman ailesi de ziyaret ve hediyeler nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.