Dolar 32,3239
Euro 34,8268
Altın 2.392,29
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Diyarbakırlı Muhammed Yakut Kimdir?

Diyarbakırlı Muhammed Yakut Kimdir?
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 13:47 | Son Güncellenme: 19 Nisan 2023 14:19
419

Muhammed Yakut, eski Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Dr. Abdurrahman Yakut’un yeğeni. Vatandaşlar, Yakut’un kim olduğunu, nereli olduğunu ve mesleğinin ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Yakut kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

 

ARA REKLAM ALANI

Son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Diyarbakırlı Muhammed Yakut’un hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki, Yakut kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte ayrıntılar…

 

MUHAMMED YAKUT KİMDİR?

 

YouTube, Twitter ve çeşitli sosyal medya mecralarından Deliler Delisi ismiyle yayın yapan Muhammed Yakut, devlet içerisinde yaşananları aktardığını iddia ettiği videolarla gündem oldu! İkinci Sedat Peker vakası olarak lanse edilen Muhammed Yakut Deliler Delisi kimdir, nereli ve kaç yaşında?

 

Hakkında çok fazla bilgi olmasa da Muhammed Yakut, Diyarbakırlıdır. 50’li yaşlarda olduğu tahmin edilen Muhammed Yakut, Deliler Delisi ismiyle sosyal medyasından siyasi içerik dolu video mesajlar yayınlamaktadır. An itibariyle Twitter 4 bin, YouTube’da ise 9 bin abonesi bulunmaktadır.

 

Diyarbakırlı Muhammed Yakut, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gökçek’e, “Senin o babanın (Melih Gökçek) Ankaralı Travesti Okşan ile olan ilişkisini açıklarsam ne baban ne anan sokağa çıkamaz” ifadelerini kullandı.

 

Yakut, son videosunda şu olaydan da bahsetti:

 

Hatay’ın Erzin ilçesinde 185 dönüm arazide bulunan tesisin ortağına ait olduğunu yıllar önce 50 milyon dolara Yurt Petrol A.Ş. sahibi Ercüment Bayegan ile Rüya Bayegan’a satıldığını ve yaklaşık 17 – 18 milyon dolarının peşin ödendiğini söyledi. Yakut, geri kalan 38 milyon doların ise hiç bir şekilde ödenmediğini iddia etti.

 

Satın alınan 185 dönümlük tesisin 400 dönüme çıkarıldığını ne amaçla bu tesisi büyüttüklerini yayınladığı videoda anlattı.

 

Aceka Holding kurucularından Abdullah Bilgingüllüoğlu’nun da yeğeni olan Muhammed Yakut, Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı da yaptı. Yakut, Körfez İlçesi’ndeki Denizatı Petrokimya Şirketi’nin sahibini kaçırma iddiası sebebiyle gözaltına alınmıştı.

 

YAKUT GAZETECİ SERDAR AKİNAN’A KONUŞTU

 

Yakut’u paylaşımlarının gündeme gelmesi ile gazeteci Sinan Akinan önemli bir paylaşımda bulundu. Akinan, Yakut’un bu akşam 16.00’da kendisini canlı yayında konuk edeceğini söyledi. Akinan, Sedat Peker’den sonra Yakut’un çok önemli bilgiler paylaştığını söyledi. (Amidahaber)

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.