Dolar 32,4422
Euro 34,8302
Altın 2.436,47
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Diyarbakırlı İş İnsanı Elhanay, Amedspor’un Yeni Yönetiminde!

Diyarbakırlı İş İnsanı Elhanay, Amedspor’un Yeni Yönetiminde!
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2023 11:28
985

Diyarbakır’da birçok insana istihdam yaratan, inşaat sektöründe yaptığı projelerle adından bahsettiren Ahmet Elhanay, Amedspor’un dün yapılan 7. Olağanüstü Kongresi’nde yeni başkan olarak seçilen Aziz Elaldı’nın yönetim listesinde yer aldı.

 

ARA REKLAM ALANI

Elhanay, Diyarbakır’da Amedspor’un eski yönetimi ile geçtiğimiz yıllarda Elaldı başkanlığında kurulan DİMDER’in yönetiminde yer almıştı.

 

Amedspor’un yeni yönetimine seçilen Elhanay; “Amedspor’un yeni yönetiminde yer aldığım için çok mutluyum. Amedspor gibi bir takımın yönetim kadrosunda geçtiğimiz yönetimde de yer almıştım. Yeni yönetimde de yer alıp bölgemizin, halkımızın takımına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte halkımızın çok istediği, Amedspor’umuzun üst liglere yükselmesi için üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah yeni başkanımızın başkanlığında önümüzdeki sezonu şampiyon olarak kentimize kupayı getireceğiz. Yeni sezonda tek hedefimiz Amedspor’un önce üst lige çıkması, ardından yapacağımız çalışmalarla takımımızın alt yapısını da güçlendirerek Diyarbakır ve bölgedeki genç kardeşlerimizi ve yetenekli cevherlerini ortaya çıkaracak bir alt yapı kuracağız” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.