Dolar 32,3581
Euro 34,7002
Altın 2.391,12
BİST 10.160,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

BAŞKAN DELİDERE KARATE MİLLİ SPORCULARINI ZİYARET ETTİ

Diyarbakır Kayapınar AK Parti ilçe Başkanı Uğur Delidere Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Avrupa ve Türkiye Karate şampiyonlukları olan milli sporcular ve minik sporcuların çalışmalarını salonda izleyerek başarılar diledi.

BAŞKAN DELİDERE KARATE MİLLİ SPORCULARINI ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
25 Aralık 2020 20:33
565

Kayapınar AK Parti ilçe Başkanı Uğur Delidere, Diyarbakır Gençlik ve Spor Kulübü’nü ziyaretinde kulüp başkanı Şehmus Kızılaslan, antrenör Mehmet Yazar ve Ahmet Yazar ile bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

Avrupa ve Türkiye Karate Şampiyonları olan milli sporcular ve minik sporcula ile bir araya gelerek başarılar dileyen Delidere; ” Bende uzun yıllardır futbol oynayarak ve sporun içinden gelen birisiyim. Ama sizin Karate sporunun daha zor olduğunu gördüm. İnanın gençler hangi spor branşı olursa olsun tüm çocukların ve gençlerin spor yapması gerektiğini inan birisiyim. Karate sporunu Bağlar Belediyespor kulübü sporcusu Sena Kızılaslan kızımızın sayesinde takip etme imkanı bulduk. Hem ülkemizin hem de ilimizin gurur kaynağı oldu. Bu başarıların mimarları olan ve sizleri yetiştiren antrenörlerinizi tebrik eder, size ve ailelerinize teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.