Dolar 32,2916
Euro 34,8081
Altın 2.406,67
BİST 10.215,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

“Diyarbakırlı Hemşerilerimin Ramazan Bayramını Kutluyorum”

“Diyarbakırlı Hemşerilerimin Ramazan Bayramını Kutluyorum”
REKLAM ALANI
20 Nisan 2023 23:16 | Son Güncellenme: 21 Nisan 2023 12:08
318

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı Bedirhan Yıldız, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Başkan Yıldız, yayınladığı mesajında Ramazan Bayramı’nın başta tüm İslam alemi olmak üzere ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın kendisi için bir ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Yıldız; “Başı Rahmet ortası bereket, sonu mağfiret ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek, sevgi ve kardeşlik duygularının pekişmesinde büyük katkısı olan bir bayrama daha ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların yerini sevgi ve saygıya bıraktığı, gönüllerin sevgiyle birbirine yakınlaştığı, özel günlerdir. Türkiye Milleti, her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini göstermiştir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizde birlik ve beraberliğin daim olması dileğiyle, Diyarbakırlı hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.