Dolar 32,3630
Euro 34,9070
Altın 2.386,90
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

DİYARBAKIR’DAKİ AK PARTİLİ KADINLAR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ BAŞLATTI

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları AR-GE Başkanlığı, aylık kitap okuma etkinliği başlattı.

DİYARBAKIR’DAKİ AK PARTİLİ KADINLAR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ BAŞLATTI
REKLAM ALANI
2 Kasım 2020 21:00
549

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları AR-GE Başkanlığının Koordinasyonunda yürütülen, yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak kadınların eğitimli ve bilinçlenmesi konusunda, aylık  kitap okuma etkinliği başlattı.

 

ARA REKLAM ALANI

Okumanın öneminin  tartışılmaz olduğunu belirten AK Parti Diyarbakır  İl Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya; “Okumak insanın ufkunu açar. Okuyan insan, hayattan daha fazla zevk alır. Okumakla yeni bilgiler öğrenmenin yanında, kelime dağarcığımızı da geliştirerek duygularımızı daha rahat ifade ederiz. Bu da sosyal yaşantımızı geliştirerek birbirimizle olan iletişimimizi güçlendirir. Bütün toplumun kitap okuma konusuna önem vermesini istiyorum. Özellikle öğrencilerimiz pandemi sürecinde evde kaldıkları için bu vakitlerini bol kitap okuyarak geçirsinler. Çünkü onlar bizim geleceğimizdir. Geleceğimizi emin ellere emanet etmek isteriz. Çağımız hastalıklarından kurtulmak için manevi açıdan güçlü olmalı ve bunun için okumalıyız. Okuyup öğrenmenin insan hayatına önemli katkıları vardır. AK Partili kadınlar olarak toplum yararına yönelik çalışmalara devam edeceğiz. Günlük hayatın koşuşturmasına, yorgunluğuna bir nebze de olsa ara vererek kitap okumak hepimiz için güzel bir etkinlik oldu. Özellikle sosyal medyada geçirilen vaktin giderek arttığı günümüzde böyle bir etkinlikle kitap okumaya olan ihtiyacımıza dikkat çekmek istedik. Başlattığımız etkinliğimize katılan kitapseverlere teşekkür ederim” dedi.

 

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.