Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Belediyede Meclis Üyesi Olmak İçin Görevinden İstifa Etti!

Belediyede Meclis Üyesi Olmak İçin Görevinden İstifa Etti!
REKLAM ALANI
13 Ocak 2024 00:04
299

AK Parti Yenişehir Gençlik Kolları Başkanı Enes Çimen, belediye meclis üyeliği aday adaylığı nedeniyle görevinden istifa etti.

Çimen yaptığı açıklamada 2021 yılından bu yana hizmet ettiği AK Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Gençlik kolları başkanlığından 31 Mart 2024 yerel belediye seçimlerinde belediye meclis üyesi aday adayı olacağını duyurdu.

ARA REKLAM ALANI

Başkan Çimen yapmış olduğu açıklamasında makamların, mevkilerin gelip geçici olduğunu önemli olanın dava şuuruyla hizmet edip yola devam etmek olduğunu belirterek, “Büyük bir özveriyle çalıştığımız teşkilatımızda bir üye değil de bir aile olabilmek mottomuzla 2021 yılından bu yana hizmet ettiğim Ak Parti Diyarbakır Yenişehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden 31 Mart 2024 yerel belediye seçimlerinde belediye meclis üyesi aday adayı olacağımdan ötürü görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Memleketim olan kadim şehir Diyarbakır’ımıza hizmet etmekten Her zaman gurur ve onur duydum. Bana bu onuru ve gururu yaşatan öncelikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel başkanımız Eyüp Kadir İnan’a, il başkanımız M. Raşit Ocak’a, milletvekillerimize, MKYK üyelerimize ve birlikte çalıştığımız teşkilattaki arkadaşlarımıza tüm samimiyetimle teşekkür ederim. Davamıza her zaman bağlı kalıp, milletimiz ve şehrimiz için her zaman hizmet etmeye devam edeceğim. Rabbim mahçup etmesin” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.