Dolar 32,2386
Euro 34,7765
Altın 2.415,14
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Diyarbakır’da 483 Bin Öğrenci Karne Aldı

Diyarbakır’da 483 Bin Öğrenci Karne Aldı
REKLAM ALANI
19 Ocak 2024 17:14
174

DİYARBAKIR’da 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Karnelerini alan 483 bin 360 öğrenci sömestr tatiline çıkmanın sevincini yaşadı.
Diyarbakır’da 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması nedeniyle Yenişehir ilçesinde bulunan Faik Ali İlkokulu’nda karne dağıtım töreni gerçekleştirildi. Vali Ali İhsan Su, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikçi, öğretmen ve velilerin de katıldığı törende öğrenciler karnelerini aldı. Vali Su, çocuklara ara tatilde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.
Programın ardından açıklamalarda bulunan Vali Ali İhsan Su, kent genelinde bin 792 okulda yaklaşık 483 bin öğrencinin karne heyecanı yaşadığını ifade ederek, “Bu dönem içerisinde yoğun bir gayret sarf eden bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah ara tatili güzel bir şekilde değerlendirecekler. Ara tatilde velilerimiz çocuklarımıza yardımcı olacaklardır. Bu manada öğrencilerimizin başarıları daha da artacaktır. Evlatlarımızı vatanımıza, milletimize hayırlı bireyler olarak yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza, değerli öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize sağlıklı ve huzurlu tatiller diliyorum” dedi.
Öğrencilerden Ayza Derin Gürbüz (6) ise derslerinin iyi olduğunu, Van’a tatile gideceğini ve her gün kitap okuyacağını söyledi.

ARA REKLAM ALANI
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.