Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Diyarbakır’da 100. Yıl Resepsiyonu Gerçekleşti

Diyarbakır’da 100. Yıl Resepsiyonu Gerçekleşti
REKLAM ALANI
30 Ekim 2023 13:38 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2023 13:40
225

DİYARBAKIR’da Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında ‘100’üncü yıl’ resepsiyonu düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, Vali Ali İhsan Su ve eşinin ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi.

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar ilçesinde bulunan bir otelde düzenlenen resepsiyona 7’nci Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, 8’inci Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Gürtaç Kayapınar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Osman Ava, MHP Bağlar İlçe Başkanı Ekrem Zazaoğlu, MHP Sur İlçe Başkanı Şakir Erdin, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Karakoç ile askeri ve mülki erkan, iş dünyasından davetliler, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Resepsiyonda Vali Su ve eşi Zeliha Su, masaları dolaşarak davetlilerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, konuklarıyla sohbet etti. Resepsiyonda, Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü anısına protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve davetliler tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama pastası kesilerek davetlilere ikram edildi.

Eşiyle birlikte konukları karşılayarak tebrikleri kabul eden Vali Su, programda yaptığı konuşmada, her türlü imkansızlığa ve zorluğa rağmen iman ve inançla destansı bir mücadele vererek vatanı için, bağımsızlığı için, bayrağı için milli ve manevi değerleri için neleri göze alabileceğinin, istiklal ve istikbalinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini ifade ederek, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına yakışır bir vaziyette Türkiye 100 yılı vizyonuyla ülkemiz; sanayiden ticarete, sanattan spora, tarımdan hayvancılığa, eğitimden sağlığa, her alanda gelişiyor. Ülkemizi, çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizi bölüp parçalamaya, birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya yeltenenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm aziz şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyor, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.