Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

CHP’den Çınar’a Çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır İl örgütü ve yönetim kurulu üyeleri Çınar ilçesine bağlı Aşağı Konak köyüne çıkarma yaptı.

CHP’den Çınar’a Çıkarma
REKLAM ALANI
14 Kasım 2021 23:09
1.669

Aşağı Konak Köyüne ziyarete giden CHP il yöneticileri ile Çınar ilçe teşkilatı burada 50 üyenin CHP’ye katılmalarını sağladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Göreve geldiği günden beri sürekli sahada ve halkın içinde olduklarını belirten CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel, bu hafta sonunu Çınar’a ayırdıklarını ve Aşağı Konak Köyüne gerçekleştirdikleri ziyarette köydeki 50 kişinin partilerine geçtiğini söyledi.

 

Partiye yeni katılan üyelere rozetlerini CHP Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Rotinda Murat Ertekin ile Başkan Özel taktı.

 

 

“GÜN GEÇTİKÇE PARTİMİZ DAHA DA BÜYÜYOR”

 

Köydeki vatandaşlarla bir süre istişare eden Başkan Özel, burada yaptığı açıklamada; “Diyarbakır’ımızın Çınar İlçesi Aşağı Konak Köyü’nü ziyaret ettik. Aşağı Konak Köyü halkımız ile buluştuk. Köy sakinlerimiz 50 yeni üye ile aramıza katıldı. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. İl örgütümüz ve Çınar İlçe teşkilatımız ile birlikte köyümüzde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını ilettik. Partimiz gün geçtikçe büyüyor. Üyeliklerimizi yaptık. Ekonomik çöküşün önü alınamıyor. Vatandaşımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Gün saat gözetmeksizin çalışıyoruz. Her zaman çalışacağız. Bu halk kimsesiz değil!” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.