Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

DİYARBAKIR İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır, Siirt ve Şırnak için yoğun kar yağışı uyarısında bulunarak yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

DİYARBAKIR İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI
REKLAM ALANI
16 Şubat 2021 23:07
1.059

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Diyarbakır’ın Kulp ve Lice, Siirt’in Pervari, Şirvan, Baykan, Şırnak’ın Uludere, Beytüşşebap ilçelerinde yoğun kar yağışının beklendiği bildirildi.

 

ARA REKLAM ALANI

Açıklamada; “Bugün başlayacak olan ve 18 Şubata kadar devam edecek yoğun kar yağışının genellikle 15-30 santimetre yüksek kesimlerde ise 25-75 santimetre üzeri şeklinde olacağı tahmin edildiğinden meydana gelmesi muhtemel buzlanma, don olayı, kar yağışı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.