Dolar 32,2852
Euro 34,6790
Altın 2.403,67
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Diyarbakır Emniyet Müdürü Kaya, Görevli Kadın Polislere Karanfil Verdi

Diyarbakır Emniyet Müdürü Kaya, Görevli Kadın Polislere Karanfil Verdi
REKLAM ALANI
8 Mart 2024 18:45
120

Diyarbakır Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kentin çeşitli bölgelerinde görev yapan kadın polisleri ziyaret etti ve günlerini kutladı.

Kaya, ziyaretler sırasında kadın polislere karanfil verdi ve emniyet teşkilatının gece gündüz özverili çalışmaları sayesinde Diyarbakır’ın en güvenli şehirlerden biri olduğunu vurguladı.

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir ilçesinde bulunan İstasyon Meydanı’nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mitingine katılan kadın polisler, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve eşi Meliha Kaya tarafından ziyaret edildi. Kaya çifti, 6 ayrı arama noktası ve kadın timlerinin bulunduğu bölgeleri ziyaret ederek, görevli personelle sohbet etti ve günlerini kutladı.

Ziyaretler sırasında kadın polislere moral veren Kaya, kadınların önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiğini belirtti. Kaya, “Kamu güvenliğini asla bozmamak için çalışıyoruz. En kritik görevleri sizler üstleniyorsunuz. Bu zamana kadar mükemmel bir iş çıkardınız. Diyarbakır, Türkiye’nin en güvenli kentlerinden biri haline geldi. Biz bu şekilde çalışmaya devam ettiğimiz sürece daha da güvenli olacaktır. Kadınlar gününüz kutlu olsun. Başarılarınızın devamını dilerim. Kadın personellerimize elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.