Dolar 32,3769
Euro 34,7725
Altın 2.403,47
BİST 10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

DİYARBAKIR AK PARTİ’DE İL BAŞKANI DEĞİŞECEK

7. Olağan Kongrenin hazırlık sürecine sancılı giren Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığı’nda büyük bir sürpriz yaşandı.

DİYARBAKIR AK PARTİ’DE İL BAŞKANI DEĞİŞECEK
REKLAM ALANI
10 Şubat 2021 11:51
1.065

Ocak 2018’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevine atanan Süleyman Serdar Budak, sosyal medya hesabı üzerinden 22 Şubat’ta gerçekleşecek 7. olağan kongrede aday olmayacağını açıkladı.

 

ARA REKLAM ALANI

Kongreye kadar partisinin başında yer alacağı belirtilen Başkan Budak’ın dün Ankara’ya çağrılmasının ardından istifa ettiği ve kongrede görevi yeni seçilecek başkana devredeceği belirtilirken, birçok kişinin il başkanlığı başvurusunda bulunmak için Diyarbakır’dan Ankara’ya akın ettiği öğrenildi.

 

 

“GÖREVLER GELİP GEÇİCİ, ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE DOKUNMAK”

 

Görevler gelip geçici, gönüllerde güzel bir duygu bırakmışsak ne mutlu bize diyen Başkan Budak; “AK Parti Genel merkez teşkilat başkanımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucu 7. olağan kongrede aday olmama kararı aldım. Bu kutlu yolda bu hak yolunda Diyarbakır’ımızda yapılacak olan kongreye kadar görevimin başında olup, kongre ile birlikte görevi başka bir dava arkadaşımıza devredeceğim. bugüne kadar bizlere önce olan cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bizlere teveccühlerinden dolayı şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Yine her daim bizlere destek olan genel merkez teşkilat başkanımız Erkan Kandemir e, bölge koordinatörümüz Abdullah Ağralı’ya ve il koordinatörümüze, milletvekillerimize, ilçe belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, teşkilatlarımıza ve AK Parti’mizin kaderini ülkemizin kaderi bilen kadirşinas Diyarbakırlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

11 Ağustos 2020 tarihinde de AK Parti Genel Merkezi’nin talebi doğrultusunda, Bağlar, Bismil, Çınar, Dicle, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kulp, Lice, Silvan ve Yenişehir ilçe başkanları görevlerinden istifa etmişti.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.