Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

DİYARBAKIR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEPREM!

Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde son zamanlarda iddia edilen usulsüzlük ve yolsuzluk vakalarıyla ilgili olarak Diyarbakır Valiliği soruşturma izni verirken, İl Müdürü olarak görev yapan Rıfai Yıldırım’ın görevden alındığı ve yerine atama yapıldığı öğrenildi.

DİYARBAKIR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DEPREM!
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2021 15:40
4.136

Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde son günlerde usulsüzlük ve yolsuzluk yapıldığı iddiaları üzerine Bakanlık harekete geçti.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rıfai Yıldırım ile Sur Sosyal Hizmetler Merkezi Müdür Vekili Veysi Yerlikaya’nın yapılan uyarılara rağmen görevini zamanında bitirmedikleri, soruşturmanın zaman aşımına uğratıldığı, hakkında soruşturma yürütülen personellerin disiplin cezası ile cezalandırılması ihtimalinin ortadan kaldırıldığı iddiası üzerine Diyarbakır Valiliği tarafından görevini kötüye kullanmaktan dolayı soruşturma açıldı.

 

Diyarbakır Valiliği tarafından soruşturma izni verildikten sonra başlatılan soruşturma kapsamında İl Müdürü Rifai Yıldırım’a Bakanlıkça görevden el çektirildi.

 

Yıldırım’ın soruşturmaya itiraz ettiği ancak bölge idare mahkemesi tarafından itirazının reddedildiği ve hakkında soruşturma açıldığı öğrenildi.

 

“GÖREVE GELDİĞİM GÜNDEN BERİ BENLE UĞRAŞTILAR”

 

Görevi kötüye kullanmaktan dolayı hakkında soruşturma açılan Yıldırım, konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu; Ben göreve geldiğim günden beri birileri benimle uğraştı ve hala uğraşmaya da devam ediyorlar. Ben görevden alınabilirim ama 2 yıldır Diyarbakır’da şerefimle, namusumla ve canımla bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Başım dik, alnım ak olarak bu görevi yürütmeye çalıştım. Ben yerel siyasetle, valiyle, siyasilerle her zaman uyumlu bir şekilde çalıştım. Birilerine menfaat ve çıkar sağlamadım hiç bir zaman.

 

 

GÖREVDEN ALINDI, YERİNE ATAMA YAPILDI

 

Görevi kötüye kullanmaktan görevden alınan Diyarbakır Aile, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rıfai Yıldırım’ın yerine Bakanlık tarafından Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam atandı.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.