Dolar 32,3761
Euro 34,7901
Altın 2.434,45
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Bağlar Belediyespor’un Genç Kız Voleybol Takımı Bölge Şampiyonu

Bağlar Belediyespor’un Genç Kız Voleybol Takımı Bölge Şampiyonu
REKLAM ALANI
26 Nisan 2023 09:46
479

Bağlar Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı, Mardin’de yapılan grup maçlarında bölge şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası yarı final grubu maçlarını oynamaya hak kazandı.

İyi bir alt yapıya sahip olduklarını belirten antrenör Serpil Karakaş,”Diyarbakır şampiyonu olarak gittiğimiz Mardin’de bölge birinciliğini elde ettik. Yarı final grubunda da başarılı olmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

ARA REKLAM ALANI

 

Bağlar Belediyespor, voleybolda bir başarıya daha imza attı. Mardin’de yapılan genç kızlar bölge şampiyonasına Diyarbakır şampiyonu olarak katılan Bağlar Belediyespor ,şampiyonluğa ulaşarak Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazandı.

Bu sezon oynadığı maçlarda yenilgi almayan Bağlar Belediyespor’un katılacağı Türkiye Şampiyonası yarı final grubu maçları 18-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Maçların yeri daha sonra Voleybol Federasyonu tarafından açıklanacak.
“Kız Çocuklarını Spora Kazandırıyoruz”

Alt yapıya önem veren bir kulüp olduklarını belirten Bağlar Belediyespor genç kız voleybol takımı antrenörü Serpil Karakaş,başarılı çalışmaların semeresini almaya başladıklarını söyledi. Karakaş,”Kız çocuklarını spora kazandırmamız için imkanlar sağlayan Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür ediyorum. Aynı şekilde kulüp başkanımız Ferit Tutşi ve yöneticilerimizin de desteği var. İyi bir alt yapı kurduk. Çocukların spora kazandırılması ve başarılı olması için emek veriyoruz. Namağlup şekilde bölge şampiyonu olduk. Mayıs ayındaki yarı final grubu maçlarında da başarılı olmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.