Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

DEVA’DAN YETKİ BELGESİ TÖRENİ

Demokrasi Ve Atılım (DEVA) Partisi, Yenişehir, Sur ve Bismil İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanlarına yetki belgelerini takdim etmek amacıyla ilçe teşkilatlarında bir tören düzenledi.

DEVA’DAN YETKİ BELGESİ TÖRENİ
REKLAM ALANI
27 Haziran 2021 01:40
1.673

Düzenlenen törene DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Av. Cihan Ülsen, Yenişehir İlçe Başkanı Ecz. Erdal Akildiz, Sur İlçe Başkanı Sadrettin Tosunlu, Bismil İlçe Başkanı Şükrü Merdanoğlu, il ve ilçe yöneticileri katıldık.

 

ARA REKLAM ALANI

İlk olarak Merkez Yenişehir İlçe teşkilatında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Ülsen, ülkenin içerisinde bulunduğu vahim duruma değinerek şunları söyledi; “İşsizlik ve yoksulluğun had safhaya ulaştığı ülkemizde vatandaşın dayanacak gücü kalmadı. Hak, hukuk ve adalet sistemine güven her geçen gün daha azalmaktadır. 26 Haziran İşkenceye Karşı Mücadele ve İşkence Görenlerle Dayanışma Günü’nde, Türkiye’de işkence devam etmektedir. Eskiden işkence yapanlar çekinirlerdi, kimliklerinin ortaya çıkmasını istemezlerdi ve saklanırlardı. Böyle bir utancın görünür olmasını istemezlerdi. Ama şimdi işkence ve işkenceyi yapanlar hükümetin koruması altında. Mevcut iktidar 2002 yılında iktidara geldiğinde sloganı ‘işkenceye sıfır toleranstı ama şimdi işkenceye sonsuz tolerans var. Türkiye İnsan Hakları Vakfı’nın 2020 Yılı Raporu’na göre, kendilerine yapılan müracaatlar ve diğer derneklere yapılan müracaatlar ile birlikte toplam 400 işkence, 400’den fazla işkence vakası tespit edilmiş. Bir de tespit edilemeyen işkence vakaları var. DEVA Partisi olarak, ülkeyi yönetmeye talip olduğumuz bu süreçte ilk olarak, hak, hukuk, adalet ve sıfır tolerans gibi başlıkların yanı sıra işsizlik ve yoksulluğu ortadan kaldıracağız’’ açıklamasını yaptı.

 

 

DEVA Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Ecz. Erdal Akildiz ise Deva partisi olarak tüm kesimlere ulaşmaya çalıştıklarını bunu da gönüllü çalışan dava arkadaşlarına borçlu olduklarını belirtti. Akildiz; “Damla Damla büyüyen DEVA’ya Yenişehir İlçe Teşkilatı olarak mahalle başkanlarımıza yetki belgelerini vermenin gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

 

Yenişehir ilçe teşkilatında düzenlenen törende yapılan konuşmalardan sonra mahalle başkanlarının yetki belgeleri İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen ve Yenişehir İlçe Başkanı Eczacı Erdal Akildiz tarafından takdim edildi. Daha sonra DEVA Partisi, mahalle başkanları yetki belgeleri takdimi Sur ve Bismil ilçe teşkilatlarında devam etti.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.