Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

DEM Parti’nin Büyükşehir Aday Adayları Canlı Yayında Projelerini Anlatacak

DEM Parti’nin Büyükşehir Aday Adayları Canlı Yayında Projelerini Anlatacak
REKLAM ALANI
9 Ocak 2024 18:00
317

DEM Parti 13-14 tarihlerinde yapacağı halk oylaması öncesi üç büyükşehir olan Van, Mardin ve Diyarbakır büyükşehir belediye başkan aday adaylarını canlı yayında halkla buluşturuyor.

Genel seçimler sonrası yeniden yapılanma sürecine giren ve sonrasında halk oylamasına gitme kararı alan Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) 13-14 Ocak tarihlerinde yapacağı halk oylaması öncesi aday adaylarını halkla buluşturuyor.

ARA REKLAM ALANI

Üç büyükşehir olan Wan, Mêrdin ve Amed’in aday adaylarını canlı yayında halkla buluşturacak parti, böylece hem aday adaylarına kendilerini tanıtma şansı sunarken, aynı zamanda bu demokrasi hamlesine tüm kesimleri de katmayı hedefliyor.

YAYINLARIN İLKİ YARIN

Partinin sanal medya hesaplarından ve YouTube kanalından yapılacak canlı yayınların ilki yarın akşam Wan aday adayları ile olacak. Van’da 3’ü kadın 12 aday adayı projelerini anlatacak. Canlı yayınların ikincisi ise 11 Ocak tarihinde Mardin’de 6’sı kadın 16 aday adayı ve son olarak 12 Ocak’ta ise Diyarbakır’da 4’ü kadın 15 aday adayları ile yapılacak.

ADAY ADAYLARIN KONUŞMA SÜRELERİ

Yine DEM Parti aday adayı tanıtımlarında kadınlara öncelik verirken, süre olarak da pozitif ayrımcılığı ön planda tutacak. Buna göre erkekler için 5’er dakika öngörülürken, bu süre kadınlar için ise 7’şer dakika olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.