Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Diyarbakır ‘Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Hazır

Diyarbakır ‘Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Hazır
REKLAM ALANI
17 Nisan 2023 14:12
251

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile ALZ Diyarbakır Fuarcılığın 26-30 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği “14.Mezopotamya Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı” için hazırlıklar tamamlandı.

Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan 14. Mezopotamya Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın hazırlıkları hakkında bilgi veren DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, “Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Hayvansal Üretim Makineleri, Sera Teknolojileri, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Zirai İlaçlar, Tohum-Fide-Fidan ve Bahçecilik İlgili Teknolojiler, Ekolojik Tarım, Agro Bilişim, Hayvan Sağlığı ve Veterinerlik Hizmetleri-İlaçları-Ekipmanları konularında faaliyet gösteren 108 firma firmalarımız standa açacaklar. Dolayısıyla çiftçilerimiz modern tarım alanında ihtiyaç duydukları her türlü donanım ve teknolojiye “Tarım ve Hayvancılık Fuarı”nda ulaşabilecekler. Tarım ve hayvancılık sektöründe giderek artan ve çeşitlenen teknolojik gelişmeleri bölge çiftçilerimizin ayağına getirmiş olacağız. Böylece çiftçilerimizin çok daha donanımlı ve çok daha bilgili bir tarımsal faaliyetle üretim yapmaları, ülke ve bölge ekonomisine katkı sunmaları sağlanmış olacak. Bizler bölgenin tarım ve hayvancılık sektörünü ve sektörün ihtiyaç duyduğu tarımsal mekanizasyon sektörünün hızla geliştiğinin farkındayız. Bu fuarla bir yandan tarım alet ve ekipmanlarının üretimini ve pazara ulaşmasını sağlarken, diğer yandan bunları kullanarak daha çok ürün elde edebilecek çiftçilerimizi desteklemiş olacağız” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Avşar, “Diyarbakır’da düzenleyeceğimiz fuarımız sadece ilimiz ile sınırlı bir fuar olmayacak. Mardin, Batman, Şanlıurfa, Gaziantep, Bingöl, Şırnak, Bitlis, Siirt, Muş gibi bölgemizin dört bir yanındaki çiftçi ve sanayicilerimizin tarım ve hayvancılık alanında görmeleri gereken bütün yenilikleri, teknoloji ve bilimsel alandaki ilerlemeleri görebilecekler.” Fuara yurtdışı Irak’tan heyetlerin de katılım sağlayacağını belirten Avşar, “Yabancı heyetler ile sektörün temsilcilerini ikili görüşmelerle bir araya getireceğiz. Tarım ve Hayvancılık fuarı bölgemiz için çok önemli bir organizasyon sektörü takip eden firmaları ve ziyaretçileri 26-30 Nisan tarihleri arasında Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezine bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.