Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

“Çocuklar, Çağın Gereklerine Göre Yetiştirilmelidir”

“Çocuklar, Çağın Gereklerine Göre Yetiştirilmelidir”
REKLAM ALANI
11 Eylül 2023 20:59
383

Anadolu Selçuklu Esnaf Ve İşadamları Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ramazan Büyükaslan, bugün başlayan 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı için kutlama mesajı yayımladı.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Başkan Büyükaslan, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenler olmak üzere toplumun tüm kesiminin yaşadığını belirtti.

Çocukların, çağın gereklerine göre yetiştirilmesi gerektiğini aktaran Başkan Büyükaslan; “İyi yetiştirilmiş bir nesil, bir ülkenin en büyük sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin yolu da eğitimden geçmektedir. Çağdaşlaşmanın ve ekonomik kalkınmanın temeli yetişmiş insan gücüdür. Genç ve dinamik ülke nüfusumuza iyi bir eğitim imkanı sağlandığı takdirde, ülkemizin süper ve güçlü bir ülke olmasının önünde hiçbir engel kalmaz. Başlayan 2023-2024 Eğitim – Öğretim yılının, başta öğrenci ve öğretmenlerimiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.