Dolar 32,3785
Euro 34,7265
Altın 2.431,24
BİST 10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 18°C

Bağlar’ın Miniklerinden Karne Heyecanı!

Bağlar’ın Miniklerinden Karne Heyecanı!
REKLAM ALANI
17 Haziran 2023 16:16
204

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren 12 merkezde öğrenim gören 4-6 yaş grubundaki 1500 çocuk mezun olmanın sevincini yaşadı.

Diplomalarını Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürü Neşe Anlı’dan alan minikler ,sevinçlerini aileleriyle birlikte paylaştı.

ARA REKLAM ALANI

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki Kardelen, Kaynertepe, Alay Solin, Bağ Evi olmak üzere toplam 12 hizmet binasında 8 ay boyunca eğitim gören 4-6 yaş grubu 1500 öğrenci ve özel gereksinimi öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.
Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimlerde, çocuğun düşünme, duyma, yaratma, işitme, arama, yaşama ve topluma yararlı olma, psikososyal etkinliği niteliklerini geliştiren dersler verildi.
Kurslara çocuklarını getiren kadınlar da kurslar bünyesinde faaliyet gösteren yüzme, bilgisayara okuma yazma, dikiş nakış eğitimlerinden faydalandı.

Velilerden Başkan Beyoğlu’na Teşekkür

Çocuklar için düzenlenen mezuniyet törenine katılan veliler, verilen eğitimin çocuklara çok şey kattığına dikkat çekerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ile Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
Neşeli görüntülerin yaşandığı törende çocuklar mezun olmanın sevincini velileriyle paylaştı.
Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren kurslardan her yıl binlerce vatandaş ücretsiz olarak yararlanıyor. Kurslar sayesinde yüzlerce kadın meslek sahibi olurken, yüzlerce çocuk da temel eğitim alarak geleceğe hazırlanıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.