Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

CHP ile HDP Ankara’dan Önce Diyarbakır’da Görüştü!

CHP ile HDP Ankara’dan Önce Diyarbakır’da Görüştü!
REKLAM ALANI
16 Mart 2023 21:36
247

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 18 Mart Cumartesi günü HDP’ye yapacağı ziyaret öncesi, Diyarbakır’da CHP yetkilileri HDP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

 

ARA REKLAM ALANI

13 Mart’ta yapılan ziyarette CHP heyetine Doğu Masası Danışma Kurulu Üyesi Avukat Cevdet Nasranlı başkanlık ederken, görüşmede seçim ve sandık güvenliği konuları ele alındı.

 

CHP Doğu Masası Danışma Kurulu Üyesi Avukat Cevdet Nasranlı başkanlığında heyet, 13 Mart’ta HDP Diyarbakır İl eşbaşkanları Gülistan Atasoy ve Zeyat Ceylan’ı ziyaret etti. Yaklaşık iki saat süren ziyaretin detaylarına Medyascope ulaştı.

 

Görüşmede Nasranlı’nın, seçim ve sandık güvenliği konusunda işbirliğini gündeme getirerek, “Biz halkın özgür ve hür iradesi ile sandığa yansıttığı oyun aynı şekilde sandıktan çıkmasını arzu ediyoruz. Türkiye’nin her yerinde bu işbirliğinin olmasından yanıyız. Türkiye’nin ikinci yüzyılına gireceğimiz ve bıçak sırtı olarak değerlendirdiğimiz bu seçimde; dili, ırkı, dini, rengi, siyasi partisi ne olursa olsun herkesin güven içinde sandığa gitmesini ve kullandığı oyun aynı şekilde sandıktan çıkmasını arzu ediyoruz. Türkiye’nin en önemli siyasi partilerinden biri olan ve 7 milyon oyu bulunan HDP’nin de bu konuda bize destek vermesini ve bu temasları sürdürmek istiyoruz” dediği öğrenildi.

 

Medyascope‘a konuşan HDP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Zeyat Ceylan ise CHP Diyarbakır İl Örgütü ile temasları olduğunu ve bu tür ziyaretlerin normal olduğunu belirtti. Ceylan, sohbet havasında geçen görüşmede seçim ve sandık güvenliğinin konuşulduğunu söylemekle yetindi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.