Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

CHP, Bağlar’a Eski AKP’li İsmi Atadı!

CHP, Bağlar’a Eski AKP’li İsmi Atadı!
REKLAM ALANI
3 Şubat 2023 16:25 | Son Güncellenme: 3 Şubat 2023 16:26
1.322

CHP Genel Merkezi, Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Başkanlığı’na iş insanı ve eski AK Parti Bağlar ilçe başkan aday adayı olan Mustafa Aslanhan’ı atadı. 

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Nüfusu 1.8 milyonu geçen Diyarbakır’da geçtiğimiz yılın Haziran ayında CHP il başkanlığına kayyum atanması sonrası yapılan olağanüstü kongrede il başkanlığına AK Parti’den gelen Abdullah Atik il başkanı seçilince partinin kentteki eski dinamikleri de geri çekilmiş ve bu duruma tepki göstermişti.

 

Bağlar ilçe başkanlığına eski AK Partili Aslanhan’ın getirilmesinin yankıları sürerken CHP Kayapınar ve Sur ilçe başkanlarını görevden aldı.

 

 

“KILIÇDAROĞLU’NUN TALİMATIYLA GÖREVİ DEVRALDIK”

 

CHP Bağlar İlçe Başkanlığına atanan Aslanhan, sosyal hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Diyarbakır CHP Bağlar İlçe Başkanlığı görevimizi almış bulunmaktayız. Yönetimimi tebrik eder, bu yolda bizimle beraber olan ve desteğini esirgemeyen tüm dostlara şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

 

2 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI!

 

Bağlar ilçe başkanlığına yapılan atamanın yankıları sürerken CHP İl Başkanı Abdullah Atik, partisinin Sur ve Kayapınar ilçe başkanlarını görevden aldı.

Kayapınar ilçe başkanı olarak görev yapan Cemil Dağkılıç’ın yerine Hamit Dengiz atanırken, Sur ilçe başkanı olarak görev yapan Abdulgani Karakaş’ın yerine ise herhangi bir atama yapılmadı ancak edinilen bilgilere göre İl Başkanı Atik’in, Sur ilçe başkanlığına Karakaş’ın yerine kendi köyünden birini atamak için çalışma başlattı.

 

“YÜKSELİŞ DURDU”

 

Son yıllarda tabela partisi olmaktan öteye geçemeyen CHP’nin Diyarbakır’da sürpriz yükselişi kayyum atanması sonrası durmuş, il başkanlığına Atik’in seçilmesinin ardından ise partide küslüklerin başladığı öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.