Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 21°C

AK Partili Aydın’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki

AK Partili Aydın’dan Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki
REKLAM ALANI
19 Nisan 2023 17:21
277

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son videosunda “Erdoğan’ı Kürt Düşmanlığı yapmakla suçlamasına Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın yaptığı açıklamayla çok sert tepki gösterdi. Diyarbakır İl Başkanı Aydın yaptığı açıklamada “Kılıçdaroğlunun Ak Partiyi ve Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı Kürt düşmanlığı ile suçlaması inanılmaz bir trajedidir” dedi. 

“Kılıçdaroğlu başarısızlığını fark edip seçimi kaybedecek olmanın ve siyaset sahnesinden silinecek olmanın korkusunu iliklerine kadar hisseden biri haline gelmiştir. CHP zihniyeti Kürtlerle ilgili bu topraklardaki bütün kötülüklerin anası ve bir numaralı sanığıdır. Dersim/Zilan Katliamları ile Başörtüsü zulmü ile, kapattıkları camiler ile, susturdukları ezanlar ile, söndürdükleri ocaklar ile, red-İnkar ve asimilasyon politikaları ile Kürtlere çok büyük kötülükler yapmışlardır. Dilimizi yasaklayarak, Müziğimizi susturarak, Kürtçe isimleri dahi çocuklarımıza çok görerek Kürtlere her türlü vicdansız politikayı dayatmışlardır. Bütün bunlar yetmezmiş gibi; Ak Parti’nin ve Erdoğan’ın Kürtler ile ilgili attıkları tüm olumlu adımların da karşısında durmuşlardır. Kürtler ve Kürtçe ile ilgili Meclisteki bütün görüşmeleri sabote etmişlerdir,bütün değişiklikleri ve yapılmaya çalışılan güzellikleri baltalamaya çalışmışlardır. Daha da vahimi yapılan bütün değişiklikleri iptal edebilmek için mahkeme mahkeme dolaşıp her türlü çirkefliği sergilemişlerdir” dedi.

ARA REKLAM ALANI

 

CHP İÇİN KÜRTLER SADECE BİR OY PISULASINDAN İBARETTİR

 

CHP’nin seçim için Kürtlere yaranmaya çalıştığını belirten İl başkanı Aydın; “Kılıçdaroğlunun bu manevralarını aynı masaya oturmaktan bile utandığı Hdp’li liderler görmezden gelseler dahi, Kürtlerin aklıyla nasıl alay ettiğini bu topraklardaki herkes çok iyi biliyor. Kürtleri sadece bir oy pusulasından ibaret gördüğünü o kadar belli ediyor ki, Diyarbakır’da konuşma yapıp “Kürt” kelimesini ağzına bile almaya tahammül edemiyor.

CHP zihniyeti ve Kılıçdaroğlu; “Geçmişleriyle, yaptıkları kötülüklerle, “kör bıçak” ile bekleyen kadrolarıyla, Kürtleri değil; sadece Hdp’nin üst tabakasında kümelenmiş, marjinal sol zihniyeti kandırabilir. Göreceksiniz ki Kürtler bu seçimde kendilerine en büyük kötülükleri yapan CHP zihniyetine de, oylarını Türk Solunun pespayelerine peşkeş çekenleri de, ulaşılan huzur ortamını yok etmek isteyenleri de 14 Mayıs da sandığa gömeceklerdir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.