Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘Çeyrek Asırlık Hizmet’

‘Çeyrek Asırlık Hizmet’
REKLAM ALANI
6 Mart 2022 20:28
2.535

PTT Diyarbakır Başmüdürlüğü Destek Hizmetleri ve Ulaşım Müdürlüğünde görev değişimi.

 

ARA REKLAM ALANI

Diyarbakır’da PTT Başmüdürlüğü’nde çeyrek asırdır yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve her zaman vatandaşa yardımcı olmaya çalışan Ertan Yavuz, Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü’nde Destek Hizmetleri ve Ulaşım Müdürlüğüne getirildi.

 

22 yıldır Diyarbakır PTT ‘de inşaat teknikeri olarak çalışan Ertan Yavuz, daha önce birçok departmanda çalıştığı Diyarbakır Başmüdürlüğü’nde Destek Hizmetleri ve Ulaşım Müdürü olarak atandı.

 

Ertan Yavuz, yaptığı açıklamada; “Ben kurumumda çeyrek asırdır memleketimin insanlarına hizmet ediyorum. Bugüne kadar bana verilen görevleri her zaman layıkıyla yerine getirdim. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da daha iyi ve daha kaliteli hizmetler üretmeye devam edeceğim. Benden önce görev yapmış olan arkadaşlarıma hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü Destek ve ulaşım Müdürlüğüne atanmam münasebetiyle arayan ve yanımda olan tüm dostlara canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.