Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

BİR HAREKET BİR HAYAT KURTARIR

Uluslararası Kendini Koruma ve Mücadele Organizasyonu tarafından ‘Bir Hareket Bir Hayat Kurtarır’ adlı seminer düzenlendi.

BİR HAREKET BİR HAYAT KURTARIR
REKLAM ALANI
14 Şubat 2020 15:25
496

Uluslararası Kendini Koruma ve Mücadele Organizasyonu tarafından ‘Bir Hareket Bir Hayat Kurtarır’ adlı seminer düzenlendi.

 

ARA REKLAM ALANI

Krav Maga’cı gençler, toplum yararına olacak takdire şayan bir seminer düzenledi.  

 

Diyarbakır’da bir düğün salonunda düzenlenen seminere Uluslararası Kendini Koruma ve Mücadele Organizasyonu Güneydoğu Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi eğitmenlerinden Kasım Uyan, Diyarbakır Muharip Gazi Derneği ile Diyarbakır Yazarlar ve Şairler Derneği (DİYŞAD) üyeleri ve Krav Maga’cı öğrenciler katıldı.

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, yetenekli gençleri azminden dolayı tebrik ederek yanlarında olacağını vurguladı. 

 

Diyarbakır Dini Yüksek İhtisas Merkezi eğitmenlerinden Kasım Uyan, dinde şiddetin yeri hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Hayırsever bir iş adamı tarafından kiralanan salonda seminer veren Uluslararası Kendini Koruma ve Mücadele Organizasyonu Güneydoğu Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz, toplum yararına gönüllü olarak bu semineri verdiğini söyledi. Yılmaz; “Savunma Sporları Federasyonu bünyesinde olan Uluslararası Kendini Koruma ve Mücadele Organizasyonu Güneydoğu Bölge Başkanlığı olarak ‘Bir Hareket Bir Hayat Kurtar ” Temel Savunma ve Farkındalık semineri düzenledik. Toplum yararına olan bu seminer için bazı kurumlardan 2 saatliğine spor salonunu kullanma talebinde bulunmamıza rağmen bazı nedenlerden dolayı salonu kullanmamıza izin vermediler. Toplum yararına olan bir seminerde bu salonlar kullanılmayacaksa ne zaman kullanılacak. Biz de maddi imkanlarımız olmadığı için hayırsever bir iş adamı olan Remzi Karagöz’den ricada bulunduk ve bize düğün salonunu 2 saatliğine kiraladılar. Bir çok kesimi ve vatandaşı davet etmemize  rağmen salonu tutamayınca katılım istediğimiz gibi olmadı. Bu durum bizi üzmekle beraber 4-5 günümüzü aldı” dedi.

“DEVLETE VE MİLLETE FAYDALI GENÇLER YETİŞTİRİYORUZ”

 

Toplum yararına olan etkinliklerde kurum yöneticilerinin daha hassas olması ve böyle faydalı etkinlikleri düzenleyenlere yardımcı olması gerektiğini belirten Yılmaz; “Gençlerin önüne engel olanlar bilmelidir ki bu günün gençleri yarının büyükleridir. Bölgemizin her yerinde sosyal projeler yapıcağız. Gençlerin her alanda üretkenliklerini kısıtlamalarla, keyfiyete dönüştürmek apaçık zulümdür. Bölge illerinde faaliyetler yürütmemize rağmen Diyarbakır’daki bazı kurum yöneticilerinin böyle yapması, toplum yararına yapılacak etkinlikleri engellemeleri kabul edilemez. Gençlere sahip çıkmalıyız ki kötü alışkanlıklara bulaşmasınlar. En azından böyle etkinlikler ve sosyal faaliyetler yaparak devletini ve milletini seven gençler yetiştirmeye çalışıyoruz. Yetkililerden de bu konuda destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Seminer, toplu fotoğraf çekinmesinin ardından sona erdi.

 

HABER: Seyfettin EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.