Dolar 32,5246
Euro 34,8680
Altın 2.443,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C

Kayapınar’da Zabıta Haftası Kutlandı

Kayapınar’da Zabıta Haftası Kutlandı
REKLAM ALANI
7 Eylül 2023 09:41
214

Bem-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı’nca, Kayapınar Belediyesi’nde bir kutlama programı düzenlendi.

Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü binasında düzenlenen kutlamaya, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Zeki Yağmur, Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Cebe, Zabıta Müdürü Abdullah Yılmaz ve çok sayıda zabıta personeli katıldı.

ARA REKLAM ALANI

Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Cebe, burada yaptığı konuşmada, Zabıtaların Kayapınar’ın huzuru, sağlığı ve güvenliği için her alanda canla başla çalıştığını belirterek, “Özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Cebe, “Zabıta Teşkilatının 197. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle ilçemizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için her alanda canla başla çalışan zabıtalarımızın gününü kutluyor, özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bem-Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Zeki Yağmur’da, Zabıta memurlarının Yerel Yönetimler Hizmet Kolunda önemli bir görev üstlendiğini ifade ederek, “Yerel yönetimlerin en çok sıkıntısını çeken teşkilat Zabıta teşkilatıdır. Zabıta memurlarımız yüzlerce kanunun uygulanmasında belediye bünyesinde çok önemli bir misyon üstleniyor. Bu vesileyle ben Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 197’inci yılını tebrik ediyor ve bu ülkeye daha nice yıllar hayırla hizmet etmesini diliyorum. Bu noktada biz Bem-Bir-Sen olarak her türlü imkânımızı Zabıta Memurlarımız için seferber etmeye hazırız. Düzenlediğimiz bu programla Zabıta Teşkilatımızın, Zabıta Memurlarımızın haftasını kutlamak, onların değerini bir kez daha ifade etmek istedik.” değerlendirmesinde bulundu.

Program ikramlarla sona erdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.