Dolar 32,5326
Euro 34,8924
Altın 2.442,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

BEYOĞLU’NDAN SARA HASTASI ÇOCUĞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde halk arasında “Sara” olarak bilinen epilepsi hastası olan 13 yaşındaki Rodin Alsak’ın yüzü , Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan gelen sürpriz ile güldü.

BEYOĞLU’NDAN SARA HASTASI ÇOCUĞA TEKERLEKLİ SANDALYE
REKLAM ALANI
7 Temmuz 2021 11:53
1.398

Doğuştan bu hastalığı yaşayan ve 6 ay önce babasını kaybettiği için annesinin bakımını üstlendiği çocuğu evinde  ziyaret eden Başkan Beyoğlu, tekerlekli sandalyeyi kendi elleriyle takdim etti. 

 

ARA REKLAM ALANI

Çocuğun sevinci gözlerinden okunurken,anne  Yeter  Alsak bu güzel jestten dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür ederek,”Yavrumuzun yüzünü güldürdünüz.  Allah da sizin yüzünüzü hep güldürsün ve daha güzel hizmetler nasip etsin” dedi.

 

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı 5 Nisan Mahallesi’nde  yaşayan epilepsi hastası 13 yaşındaki oğlunun  bakımını, tek başına ve zor koşullarda sağlayan annenin ve çocuğunun  yüzü Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’ndan  gelen tekerlekli sandalye desteğiyle güldü.

 

Bugüne kadar bir çok engelli çocuk ve gence bu tür destekler sağlayarak gönüller kazanan Başkan Beyoğlu,  Ak  Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile beraber  doğuştan Epilepsi hastası olan Rodin Alsak’ı evinde ziyaret ederek ailenin yaşam mücadelesine anlamlı bir destek sağladı. 6 ay önce babasını kaybettiği için annesiyle beraber  yaşayan Rodin’e beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeyi takdim eden Başkan Beyoğlu, anne Yeter Alsak’ın hayır duasını aldı.

 

“ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜNÜZ, ALLAH RAZI OLSUN”

 

Başkan Beyoğlu’na teşekkür eden anne Yeter Alsak,” Eşim 6 ay önce vefat etti. Hem hayatla mücadele ediyorum, hem çocuğuma bakıyorum. Oğlum yıllardır böyle. Hastalığı nedeniyle yürüyemiyor. Bu yüzden böyle bir desteğe ihtiyacı vardı ancak imkanımız yoktu. Allah razı olsun bizi ziyaret edip manevi destek verdiniz ve bu güzel hediye ile benim yükümü hafifleterek oğlumun yüzünü güldürdünüz. Bir  çocuğu mutlu ettiniz. Allah da sizi mutlu etsin ve daha güzel hizmetler yolunda yardımcınız olsun.” dedi.

 

Tekerlekli sandalye takdimi sırasında çocuğun mutluluğu gözlerinden okunurken, evde bulunanlar duygu dolu anlar yaşadı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.