Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi Evsen’le Devam Dedi!

Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi Evsen’le Devam Dedi!
REKLAM ALANI
16 Ekim 2022 09:44
1.381

Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olan mevcut Başkan Ömer Evsen yeniden seçilerek, güven tazeledi.

 

ARA REKLAM ALANI

Sendika olarak her an her durumda din gönüllüsünün emrinde olduklarını, sendika ayrımı yapmadan nerede bir sorun varsa oraya koştuklarının altını çizen Evsen, “Diyanet-Sen olarak birliğimizi, kardeşliğimizi ve toplumsal ahengi güçlendirmek için çaba sarfettik, sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi’nin 7. Olağan genel Kurulu düzenlendi.

 

İl Müftülüğü toplantı salonunda düzenlenen kongreye, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşık, Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Eğitim-Bir-Sen Diyarbakır 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Tekdemir, Dicle Üniversitesi Şube Müdürü Yahya Öger, Sur Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ferzende Lale katıldı.

 

Başkan adayı Aziz Yılmaz ve mevcut başkan Ömer Evsen’in aday olduğu kongrede, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kaşık ve Dicle Üniversitesi Şube Müdürü Yahya Öger’in yer aldığı Divan oluşturuldu.

 

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Diyanet-Sen Şube Başkanı Ömer Evsen, dernek şubesinin kurulduğu günden beri bölgede sivil toplum kuruluşu olarak sadece özlük hakları noktasında çalışmadıklarını ifade ederek, “Her an her durumda din gönüllüsünün emrinde olmuş, sendika ayrımı yapmadan nerede bir sorun varsa oraya koşmuştur. Diyanet-Sen olarak birliğimizi, kardeşliğimizi ve toplumsal ahengi güçlendirmek için çaba sarfettik sarf etmeye devam edeceğiz. Gerek İlimiz İslami sivil toplum kuruluşları bünyesinde aldığımız görevlerle gerek Diyanet-Sen Diyarbakır Şubesi olarak nerede bir yanlış gördüysek Basın açıklamalarıyla, sosyal medya paylaşımlarıyla, Basın demeçleriyle ortaya koymaya özen gösterdik. Doğruya doğru, yanlışa yanlış deme erdemini gösterdik, göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılış konuşmaların ardından gidilen seçimlerde mevcut Başkan Evsen, yeniden seçilerek güven tazeledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.