Dolar 32,2580
Euro 34,8255
Altın 2.425,18
BİST 10.103,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

“TÜRKİYE’DE SİYASETİN DİLİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Diyarbakır İl Başkanı Abdulhalık Kaya, Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE’DE SİYASETİN DİLİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
REKLAM ALANI
8 Şubat 2021 17:20
893

TDP Diyarbakır İl Başkanı Kaya, yaptığı açıklamada, TDP olarak Türkiye’de siyasette kavga dilini bitireceklerini, kucaklayıcı ve barışçıl bir dille her kesimin benimsediği bir siyaset yapacaklarını söyledi.

 

ARA REKLAM ALANI

İnsanların siyasete bakış açılarını değiştireceğini belirten Başkan Kaya; “Diyarbakır halkına çok teşekkür ederiz. Partimize olan ilgi büyük ve yoğun katılım oldu. Yapacağımız çalışmalarda sürekli halkın içinde olacağız. Halkımızın ne sorunu varsa Türkiye Değişim Partisi olarak bu sorunları çözeceğiz. Genel başkanımızın her programda dediği gibi biz TDP olarak Türk siyasetinin dilini değiştireceğiz. Temel çizgimiz budur. Türkiye’de kavga dilini bitireceğiz. Siyasette kavga olmayacak.İnsanların siyasete bakış açılarını değiştireceğiz. İnsanların siyasete olan güveni kalmamış. Türkiye Değişim Partisi olarak en iyi siyaset yapan ve millete en iyi hizmeti yapan parti olacağız” dedi.

 

“MİLLETİN TERCİHİ HER ZAMAN HİZMETTİR”

 

Vatandaşın kendisine hizmet edene teveccüh gösterdiğini ifade eden Başkan Kaya; “Kim çok çalışırsa kim hizmet ederse vatandaş ona oy verir. Bizim kapımız tüm vatandaşlarımıza açıktır. Bizim iktidarımızda şu partili bu partili diye bir ayrım olmayacak. Biz tüm vatandaşları kucaklayan bir politika sergileyeceğiz. Zaten bu şekilde yaparsak vatandaşlar kendiliğinden bizim partimize gelecektir” diye konuştu.

 

SİYASİLERE “ÇİFTÇİYE DESTEK OLUN” ÇAĞRISI

 

Başkan Kaya konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ülkemizin ekonomisi bugün çok zor durumda. Tüm siyasetçilere buradan sesleniyorum, vatandaşlarımıza destek olalım, çiftçilerimize sahip çıkalım. Bugün vatandaşlarımız evine ekmek götüremeyecek bir durumdadır. Siyasiler olarak elimizden geleni yapacağız ama bunu yapmak için de öncelikle üretime yönelik hamleler yapacağız. Üreticilere destek paketleri vererek, onları destekleyerek yapacağız. Mesela bugün çiftçi buğday ve arpa ekiyor ama zarar ediyor. Çiftçiye destek verebilmemiz için tohum, mazot ve gübre fiyatında indirim yaparak çiftçilere destek vermemiz lazım. Zaten biz bu desteği verirsek çiftçilerimiz de üretime katkıda bulunmuş olur.”

 

ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.