Dolar 32,2540
Euro 34,6618
Altın 2.394,04
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

“Cumhuriyet, Millet Egemenliğinin Kendisidir”

“Cumhuriyet, Millet Egemenliğinin Kendisidir”
REKLAM ALANI
29 Ekim 2023 11:25
228

AK Parti Sur İlçe Başkanı Davut Yıldız, yazılı bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü kutladı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Partili Yıldız, “Gazi Mustafa Atatürk’ün “En Büyük Eserimdir” diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümüne erişmenin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cumhuriyet, bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferin sonucu olduğuna değinen Başkan Yıldız; “Millet egemenliğinin kendisi olan bu büyük zafer büyük mücadele örnekleri sergilenerek elde edilmiştir. İşgal edilen ülkeyi düşmandan kurtarmak için canlarını siper eden vatan evlatlarının zaferidir. Bu uğurda hayatını kaybeden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Birlik ve beraberliğin, azmin zaferi olan büyük mücadelenin bizi bu günlere getirdiğinin farkında olup, bizlere bırakılan mirası da daha ileriye taşımanın gayreti içinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle; bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu vesileyle Sur’da yaşayan hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.