Dolar 32,3680
Euro 34,4989
Altın 2.380,89
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

BEYOĞLU’NDAN KORONAVİRÜS KAHRAMANLARINA YEMEK İKRAMI

Bağlar Belediyesi, Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede pandemi hastanesi görevini yürüten Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi çalışanlarına yemek ikramında bulundu.

BEYOĞLU’NDAN KORONAVİRÜS KAHRAMANLARINA YEMEK İKRAMI
REKLAM ALANI
13 Mayıs 2020 15:11
648

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun  talimatı ile aralarında doktor, hemşire, sağlık çalışanı ve hastane personelinin bulunduğu 320 kişiye yemek servisi hizmeti yapıldı.

 

ARA REKLAM ALANI

İkramın iftar saatinde yapılması ve Dünya Hemşireler Günü’ne denk gelmesi sağlık çalışanları açısından ayrı bir anlam kazandı. Hastane yönetimi ve çalışanlar, zorlu dönemde yapılan bu jest nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YEMEK İKRAMI İLE DESTEK

 

Bağlar Belediyesi, Çin’de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyada etkili olan Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede  büyük bir özveri ortaya koyarak takdir toplayan sağlık çalışanlarına yemek ikramında bulundu.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun  talimatı ile salgınla mücadelede  pandemi hastanesi görevini yürüten Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde  aralarında doktor,hemşire,sağlık çalışanı ve hastane personelinin bulunduğu 320 kişiye yemek servisi hizmeti yapıldı. Bağlar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hijyen kontrolü yapılan yemek paketleri Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından hastane yönetimine  teslim edildi.

 

HASTANE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN BEYOĞLU’NA TEŞEKKÜR

 

İftar saatinde yapılan yemek ikramı nedeniyle hastane yönetimi ve fedakarca mücadele ortaya koyan hastane çalışanları Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

 

Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yenal Karakoç, Covid -19 salgını ile mücadelede pandemi hastanesi görevini yürüttüklerine dikkat çekerek  bu zorlu süreçte yapılan jestin kendilerini son derece mutlu olduğuna dikkat çekti ve Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti. Karakoç; “Salgına karşı büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanları olarak bu durumdan çok memnun kaldık.Aynı zamanda Dünya Hemşireler Gününe denk gelmesi çok daha anlamlı oldu.Moral ve motivasyona ihtiyacımız olan bu dönemde güzel düşüncesinden dolayı değerli Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

“BU MÜCADELENİN KAHRAMANLARINA DESTEK OLMAK İSTEDİK”

 

Türkiye’nin pandemi ile mücadelede dünyada en başarılı ülkeler arasında olduğuna dikkat çeken Başkan Beyoğlu, sağlık çalışanlarının bu mücadelede anahtar rolü oynadığını kaydetti. Beyoğlu; “Ülkemiz,  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde  zamanında aldığı tedbirler, sağlık alanında yaptığı yatırımlar ve sağlık çalışanlarımızın özverili mücadelesi sayesinde dünyada en iyi örnek ülkelerden biri olmuştur. Büyük ekonomilere sahip ülkelerin sistemleri iflas ederken, ülkemiz başarılı bir noktaya ulaşmıştır. Bu işin kahramanları, büyük bir fedakarlıkla mücadele veren sağlık çalışanlarımızdır. Biz de bu mücadelelerine kendi çapımızda katkıda bulunmak adına yemek ikramında bulunduk. Her zaman ve her koşulda bu kahramanlarımızın yanındayız” dedi.

 

HABER : SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.