Dolar 32,4746
Euro 34,8116
Altın 2.441,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Beyoğlu’ndan Cami Ve Yas Evine Destek

AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikten sonra iki buçuk yıl önce malzeme ve çevre düzenlemesi desteği sağladığı kırsal Ağaçgeçit Mahallesi’ndeki Hazreti Muhammed Camii ve Yas Evi’nin inşaası tamamlandı.

Beyoğlu’ndan Cami Ve Yas Evine Destek
REKLAM ALANI
17 Ekim 2021 15:48
1.369

Başkan Beyoğlu’nun caminin çevre düzenlemesini yaparak ayrıca kendi imkânlarıyla yas evine malzeme desteği sağladığını belirten mahalle muhtarı Sedat Doğan, ”Köyümüzü ziyaret ettiğinde bu talebimizi iletmiştik. Sağ olsun hemen çalışma başlatarak köyümüzün ihtiyacı olan cami ve taziye evinin tamamlanmasında pay sahibi oldu.” dedi.

 

ARA REKLAM ALANI

Merkeze 10 kilometre uzaklıkta bulunan Ağaçgeçit Mahallesi’nin cami ve taziye evi ihtiyacı Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle sakinleri, hayırseverler ve müftülüğün desteğiyle yerine getirildi. Uzun yıllardır yaşanan sorunun aşılması mahallede yaşayan vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

 

Eğitim kurumları, ibadethaneler, taziye evleri gibi toplumsal ihtiyaç olan alanlara yönelik destekleriyle öne çıkan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldikten sonra ziyaret ettiği ilk kırsal yerleşim yerleri arasında yer alan Ağaçgeçit Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından aktarılan cami ve taziye evi talebi üzerine çalışma başlatmıştı.

 

Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed SAV’ın ismi verilen caminin çevre düzenlemesi ve parke taşı döşeme çalışmaları belediye tarafından yapıldı. Belediye ayrıca taziye evine malzeme desteğinde bulundu. Her iki eser de iki yıllık çalışmanın ardında tamamlandı.

 

“ÖZLEMİNİ DUYDUĞUMUZ İKİ ESERE KAVUŞTUK”

 

Caminin estetik görüntüsü görenleri hayran bırakırken, önümüzdeki günlerde hem cami hem de taziye evini hizmete açacaklarını belirten Ağaçgeçit Mahallesi Muhtarı Sedat Doğan köyün yıllardır özlemini çektiği iki eserin de ortak bir dayanışma ruhuyla tamamlandığını söyledi. Doğan,”Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na müteşekkiriz. Kendisi bizi ziyaret ettiğinde bu eksiklere bizzat şahit oldu. Bizim de talebimiz oldu ancak kendisi zaten bu konuda kararlıydı. Cami için çevre düzenlemesi ve parke taşı döşemesi yaptırdı. Taziye evi için de malzeme desteğinde bulundu. Köy sakinleri, hayırseverler ve müftülüğün katkıları oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Köyümüz iki güzel esere kavuştu. Bundan dolayı sevinçliyiz. Önümüzdeki günlerde camimizi ve taziye evimizi hizmete açacağız inşallah.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.