Dolar 32,2687
Euro 34,7687
Altın 2.400,14
BİST 10.189,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Belediyeden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek

Belediyeden Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Destek
REKLAM ALANI
20 Haziran 2023 18:39
240

Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi, Yenişehir ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren 27 amatör spor kulübüne toplamda 1.350.000 TL’lik nakdi yardım yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri federasyonu (TASKF) Diyarbakır Şube başkanı Remzi Dayan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, ilçede bulunan 27 amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticilerinin katılımı ile Yenişehir Belediyesi Meclis salonunda “Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım” dağıtım toplantısı düzenlendi.

 

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya destek olan, bu yönde ilçede birçok projeyi hayata geçiren Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, bu kez amatör spor kulüplerine nakdi yardımda bulundu.

“SPORA VE SPORCUYA DESTEĞİMİZ SONSUZDUR”

 

Yenişehir Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen programda konuşan Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, “Diyarbakırlı kardeşlerimizin profesyonel spor hayatına adım atacağı ilk mecra olan amatör spor kulüplerini her zaman desteklemeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin spor ve sanatla meşgul olması bizleri onure ediyor. Onların bu yolda ilerlemesi için gösterdiği çaba bizim için çok kıymetli, bizler de onların kariyer yolculuklarında sağlam adımlarla ilerleyebilmesi için elimizden gelen maddi manevi tüm desteğimizi sunmaya hazırız. Spor kulüplerimizden bize gelen talepleri geri çevirmemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda şimdiye kadar 16 Spor kulübümüze 1 milyon 500 bin TL tutarında malzeme desteği sağladık. Bu gün ise ilçemizdeki 27 Amatör Spor Kulübümüze toplamda 1 milyon 350 bin TL’lik nakdi yardım desteğinde bulunduk. Yenişehir ailesi olarak Diyarbakırlı evlatlarımızın, kardeşlerimizin kendilerine sunulan imkanların karşılığını fazlasıyla vereceklerine inanıyoruz, onlara olan inancımız sonsuz” dedi.

Toplantının ardından Beşikci adına yapılan forma kendisine hediye edildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.