Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU, ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI

Çermik’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, daha sonra Sütçü İmam Parkı’nda çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak sevinçlerine ortak oldu.

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU, ÇOCUKLARLA OYUN OYNADI
REKLAM ALANI
7 Haziran 2021 19:41
1.549

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Kent merkezini adım adım gezerek Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceliyor. Her gün ilçenin farklı bir bölgesini ziyaret eden Başkan Karamehmetoğlu, ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

ARA REKLAM ALANI

Vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, virüs salgınına karşı dikkatli olmalarını ve alınan tedbirlere uymalarını istedi.

 

Başkan Karamehmetoğlu, daha sonra İlçe merkezindeki Sütçü İmam Parkı’nda oynayan çocuklarla bir araya geldi. Çocuklarla sohbet eden Başkan Karamehmetoğlu, onlarla oyunlar oynayarak sevinçlerine ortak oldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar Başkan Karamehmetoğlu ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı da çekildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.