Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

BAĞLAR BELEDİYESİNE DESTEK TURLARI DEVAM EDİYOR

Diyarbakır’ın AK Partili merkez Bağlar Belediyesine ait temizlik aracı kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayarak yakılmasına tepkiler ve belediyeye destek ziyaretleri devam ediyor.

BAĞLAR BELEDİYESİNE DESTEK TURLARI DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
28 Temmuz 2020 19:47
1.010

MHP İl Başkanı Cihan Kayaalp, belediyeye ait temizlik aracının yakılması sonrasında ziyaret ettiği Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na  desteğini  dile getirerek dik duruşu ve yaptığı hizmetler nedeniyle takdir etti.

 

ARA REKLAM ALANI

Kayaalp’ın Türk bayrağı hediye ettiği Başkan Beyoğlu, olaydan sonra her kesimin belediyeyi sahiplenmesinin anlamlı olduğunu kaydetti.

 

“BAŞKANIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN GELDİK”

 

Başkan Kayaalp, “2 gün evvel saat 21.00 sularında Bağlar halkına ait olan, Bağlar Belediyesine kayıtlı olan çöp taşıma aracı, terör örgütü mensuplarınca durdurulup yakıldı. Bundan dolayı Bağlar Belediye Başkanımıza destek ve moral vermek için geldik. Kendisinin gösterdiği, çaba, çalışma, halkın arasında oluşu, özellikle bölücü kesimi çok rahatsız ediyor. Tabi bu rahatsızlıktan dolayı bir şeyler yapmaya, korku ve kaos ortamı yaratmaya çalışıyorlar. Bunun için Bağlar halkına ait olan bir çöp kamyonu yaktılar. Biz aslında Belediye Başkanımızın şahsına da Bağlar halkına geçmiş olsuna geldik. Desteklerimizi sunduk, inşallah sonuna kadar yanlarında olarak destekleyeceğiz. Her şey düzgün yapıldığı sürece sonuna kadar yanların da olacağız” dedi.

 

BAŞKAN BEYOĞLU’NA TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

 

Vatandaşların olayı kınadıklarını ve tek yürek olarak o gece olay yerinde kendilerini yalnız bırakmadıklarını aktaran Beyoğlu; “Bu anlamlı ziyaret nedeniyle sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bayrak bizim her şeyimizdir. Bayrak olmazsa vatan ve millet olmaz. Allah hepimize bu şanlı bayrak altında birlik içinde yaşamayı nasip etsin. Bu tür destekler bizi gururlandırıyor. Milletimiz de olayın ilk anından itibaren vakur bir duruş sergileyerek kendi belediyesine sahip çıktı. Herkesten Allah razı olsun. Yolumuza çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABER: SEYFETTİN EKEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.