Dolar 32,2737
Euro 34,8312
Altın 2.417,82
BİST 10.273,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

AVRUPA LİGLERİNDE KORONA VİRÜS ETKİSİ

Dünya genelinde Korona Virüs vakaları 115 bine yaklaşırken can kaybı 4 bini aştı. Ölümcül virüs futbolu da vurdu. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde Korona Virüs önlemi alınırken Olympiakos başkanı Evangelos Marinakis, Korona Virüse yakalandı.

AVRUPA LİGLERİNDE KORONA VİRÜS ETKİSİ
REKLAM ALANI
10 Mart 2020 19:22
624

Dünya genelinde Korona Virüs vakaları 115 bine yaklaşırken can kaybı 4 bini aştı. Ölümcül virüs futbolu da vurdu. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde Korona Virüs önlemi alınırken Olympiakos başkanı Evangelos Marinakis, Korona Virüsüne yakalandı.

 

ARA REKLAM ALANI

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 18 Mart’ta oynanacak Barcelona-Napoli karşılaşmasına yeni tip Korona Virüsüne (Covid-19) karşı önlem gerekçesiyle seyirci alınmayacağı açıklandı.

 

BARCELONA-NAPOLİ MAÇININ SEYİRİCİSİZ OYNANACAK

 

Katalonya özerk hükümeti ile Barcelona Kulübü yetkilileri arasında bu sabah yapılan toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, Nou Camp Stadı’ndaki Barcelona-Napoli maçının seyircisiz oynanacağı duyuruldu. Bayern Münih-Chelsea maçı da seyircisiz oynanacak.

 

SEVİLLA-ROMA MAÇI DA SEYİRCİSİZ

 

İspanya Sağlık Bakanlığı, 11 Mart’ta UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Sevilla-Roma karşılaşmasına da yine aynı gerekçeyle seyirci alınmaması kararı almıştı. İspanya Sağlık Bakanlığı, 11 Mart’ta UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Sevilla-Roma karşılaşmasına da yine aynı gerekçeyle seyirci alınmaması kararı almıştı.

 

OLYMPİAKOS BAŞKANI DA KORONA VİRÜSLÜ ÇIKTI

 

Olympiakos ve Nottingham Forest’in sahibi olan Evangelos Marinakis, koronavirüse yakalandığını açıkladı. Nottingham Forest’ın da sahibi olan Marinakis’in geçen hafta cuma günü 27 bin kişinin izlediği Millwall maçında tribünde olduğu ortaya çıktı. Marinakis’in Korona Virüsüne yakalanmasının ardından Olympiakos’ta futbolcuların ve çalışanların testten geçirilmesine karar verildi.

 

AVRUPA LİGİ MAÇLARINDA DA AYNI ÖNLEM

 

Öte yandan, Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam oynanacak Valencia – Atalanta maçı ve yarın akşam oynanacak PSG – Borussia Dortmund maçı ile UEFA Avrupa Ligi’nde 12 Mart’ta oynanacak Internazionale Milano – Getafe karşılaşması ile Olympiacos – Wolverhampton Wanderers maçı da boş tribünlere oynanacak. LASK Linz ile Manchester United arasındaki UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçı, yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyircisiz oynanacak.

 

İSPANYA FUTBOLU DA NASİBİNİ ALDI

 

La Liga yönetimi de 1. Lig ve 2. Lig karşılaşmalarının iki hafta boyunca seyircisiz oynanmasına karar verdi. İtalya’nın ardından Korona Virüsten en fazla etkilenen Avrupa’daki ikinci ülke olan İspanya’da şu ana kadar ölü sayısı 31 olarak açıklanırken, vaka sayısı ise bin 200’ü geçti. Madrid, Vitoria ve Labastida kentlerinde tüm okullar ve üniversiteler iki hafta boyunca kapatıldı.

 

İTALYA’DA SPOR AKTİVİTELERİ ASKIYA ALINDI

 

İtalya Olimpiyat Komitesi, 3 Nisan’a kadar tüm spor aktivitelerinin askıya alındığını açıkladı. İtalya’da her geçen gün koronavirüs salgınının hızla büyümesi, sporu da derinden etkilemeye devam ediyor. İtalya Olimpiyat Komitesi bugün yaptığı toplantıda, futboldaki maçların seyircisiz oynanmasının yeterli bir önlem olmadığına kanaat getirerek, futbol dahil tüm spor organizasyonlarını 3 Nisan’a kadar askıya aldı. Yaşanan bu gelişme, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın bir bölümünün İtalya’da oynanacak olmasından dolayı turnuvanın ertelenme olasılığını da gündeme getiriyor.

 

F1 BAHREYN GP, SEYİRCİSİZ OLARAK YAPILACAK

 

Formula 1’de Çin Grand Prix’in Korona Virüs nedeniyle iptal edilmesinin ardından, bir kötü haber de Bahreyn için geldi. 19-22 Mart tarihlerinde koşulacak olan F1 Bahreyn GP, seyircisiz olarak yapılacak.

 

BİRÇOK ORGANİZASYON İPTAL EDİLDİ

 

Korona Virüsün Çin’den sonra Avrupa’da da yayılmasının ardından, Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) ve Avrupa Atletizm Birliği (EAA), Çin Nanjing’deki Dünya Salon Atletizm Şampiyonası (13-15 Mart), Barcelona Maratonu (15 Mart), Portekiz Braga’daki Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası (15-22 Mart), Polonya Gdynia’daki Dünya Yarı Maraton Şampiyonası (29 Mart) ve Paris Maratonu’nun (5 Nisan) iptal edildiğini duyurdu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.