Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Amedstore Sur Şubesi Açıldı

Amedstore Sur Şubesi Açıldı
REKLAM ALANI
4 Kasım 2023 17:46
339

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan Amedspor, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde Amed Store’nin kentteki 2. şubesini açtı.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Sur Amed Store’nin açılışına Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası(DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, DTSO Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, GÜNTİAD Başkanı Sezai Ayas, DTSO Meclisi Başkanı Nevin İl, Amedspor başkan vekili Ahmet Elhanay ile taraftarlar katıldı.

Görkemli bir açılışla Sur’daki şubenin açıldığını belirten Amedspor Başkanı Aziz Elaldı; “Amed Store’nin şehir içindeki ilk şubesini açıyoruz. Bu yıl yükseliş sezonunda her anlamda yükselişe geçeceğiz. Artık burada da store mağazalarından herkesin formasını alıp maça gelmesini bekliyoruz” dedi.

Açılış etkinliğinde konuşan DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Amedspor’un kentin sahip çıkmasıyla büyüdüğünü ve bu yıl şampiyonluk sezonlarını yaşadıklarını belirtti. Kaya, “Şampiyonluğu futbolcular getirecek, ancak taraftarlar da takıma sahip çıkacak. Yönetimin Amed Store mağaza sayısını artırma kararını destekliyoruz. Diyarbakır halkının her yerde Amedspor bayraklarıyla donatma zamanı geldi. Amedspor, Diyarbakırlılar ve Kürtlerin takımıdır. Bu takımın büyümesi halkın desteği ile gerçekleşir. Başka bir kurumsal geliri yok, bu nedenle herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Amed Store mağazamızın hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.

Amedstore mağazası, açılışının ardından Sur ilçesinde hizmet vermeye başladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.