Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

“Amedspor’a Katkı Sunabilen Herkesin Desteği Önemli”

“Amedspor’a Katkı Sunabilen Herkesin Desteği Önemli”
REKLAM ALANI
20 Haziran 2023 10:59
349

Amedspor Kulüp yöneticisi Cahit Akın taraftara ve başkan adaylarına çağrıda bulundu. Akın, “Bu göreve talip olmak bizler için anlamlıdır. Dolayısıyla katkı sunabilen herkesin desteği önemli ve değerlidir” açıklaması yaptı.

 

ARA REKLAM ALANI

Kongre kararı alan Amedspor’da belirsizlik sürüyor. Kongreye sayılı günler kala adı Amedspor Kulüp Başkanlığı için geçen Cahit Akın’dan açıklama geldi.

 

Akın’ın açıklaması şöyle, “Amed Spor Kulübü hepimiz için ciddi saygın büyük bir değere sahip kurumumuzdur ve bizim için özel anlam ifade etmektedir. Dolayısıyla Amed Sporu değerli bulan herkes ve her birey Amedspora bu anlayış ile yaklaşmalıdır. Malum bildiğiniz üzere Yakın zamanda kongremiz olacaktır. Eksisi veya artısıyla bir sezonun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Her kongre sürecinde olduğu gibi şahsımın da dahil olduğu birkaç değerli arkadaşımızın ismi başkanlık içinde yer almaktadır. İsmi Geçen İş İnsanı Arkadaşlarımız; önceki dönem başkanımız değerli Çetin Alsaç, yine Çok kıymetli Dim-Der başkanımız Sn. Aziz Elaldı ve daha önce kulübe yıllarca başkanlık yapmış dostum Nurullah Edemen ve isimlerini yazamadığım kişiler de yer almaktadır. Elbette ki adı geçen arkadaşlarımız başta olmak üzere bugüne kadar Amed Spora katkı sunan değerli Taraftarlarımız, Yönetici, Çalışan ve bütün geçmişteki Başkanlar değerlidir ve kıymetlidir. Bu göreve talip olmak bizler için anlamlıdır. Dolayısıyla katkı sunabilen herkesin desteği önemli ve değerlidir. Bizler farklı düşüncelere sahip olsak da amacımız birdir. O da büyük Amed Spordur. Son zamanlarda sosyal medya hesapları üzerinden gerek şahsıma gerek ise adı geçen arkadaşlarımıza haksız ve yersiz eleştirileri kabul etmiyor ve bu tür yaklaşımları Amedspor’a zarar verici ve etrafını boşaltma girişimleri olarak değerlendiriyoruz; çünkü şahsım ve her bir arkadaşımız yıllarca bu takıma maddi ve manevi destek vermiş, yanında olmuş arkadaşlarımızdır. Dolayısıyla dostlarımızın eleştiri veya önerileri Amed Spor Taraftarlığına yakışır seviyeli düzeyli ve ahlaki bir çerçevede olmalıdır. Bu temelde oluşacak eleştiri ve öneriler önümüzü açacaktır. Bu benim ricamdır. Bu çerçevede herkesin katkısını bekliyoruz. Ayrıca şahsım adına bugüne kadar gerek maddi gerekse manevi anlamda Amedspor’un yanında yer almış başta taraftarlarımız,sivil toplum örgütlerimiz, bize destek sunan basın organlarına ve desteklerini esirgemeyen iş insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu çerçevede herkesi Amedspor etrafında kenetlenmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.