Dolar 32,5863
Euro 34,7510
Altın 2.422,36
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Diyarbakır Gözler Yarınki OSB Seçiminde

Diyarbakır Gözler Yarınki OSB Seçiminde
REKLAM ALANI
13 Mayıs 2022 15:15
1.427

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren sanayiciler, yarın 8 kişiden oluşan yeni Müteşebbis Heyeti’ni belirlemek için sandık başına gidecek.

 

ARA REKLAM ALANI

Mavi, Beyaz ve Yeşil liste ile seçime girecek sanayiciler, seçim öncesi vizyon, misyon ve hedefleriyle ilgili yoğun bir seçim süreci geçirdi.

 

14 Mayıs 2022 Cumartesi günü OSB İdari Binasında yapılacak seçim için hazırlıklarda son güne gelindi. Mustafa Fidan’ın başkanlığındaki Mavi Liste, Ahmet Karavil başkanlığındaki Beyaz Liste ve Ali İhsan Özdoğan’ın başkanlığındaki Yeşil listenin aday olduğu OSB seçimleri, Diyarbakır kent merkezi ile sanayiciler arasında heyecan yarattı. Her liste, günler öncesinden başladığı seçim çalışmaları kapsamında, ziyaretler, basın toplantıları gerçekleştirdi ve digital platformlarda hedeflerini tek tek sanayiciye aktarmaya çalıştı. 268 kişinin oy kullanacağı seçim, OSB İdari Binası’nda gerçekleşecek.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.