Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

AK Parti’nin Adayı Bedirhan Akyol, Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti’nin Adayı Bedirhan Akyol, Basın Mensuplarıyla Buluştu
REKLAM ALANI
18 Şubat 2024 11:30
527

AK Parti Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, Diyarbakır’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Yapılan toplantıya AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar Gür, Metina Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Eshat Güngörür, kentteki basın mensupları katıldı.

Bağlar’ın sokaklarında büyüdüğünü belirten Akyol, bu kentte kazandıklarını bu kente harcadığını, Bağlar’ın hak ettiği yere gelmesi için ekibiyle birlikte büyük projeleri olduğunu, seçildiği takdirde şeffaf ve hesap verebilen bir belediye başkanı olarak fark yaratacağını, koruma ile değil halkın içinden bir başkan olarak gezeceğini söyledi.

“BU ŞEHRE VEFA BORCUMU ÖDEMEYE GAYRET ETTİM”

Kentteki basın mensupları başta olmak üzere Bağlar’daki insanların yüzde 99’unu tanıdığını ifade eden Akyol; “Birçoğunuzu tanıyorum ve bu şehir için ne kadar güzel hizmetlerde bulunduğunuzu yakinen biliyorum. Yıllardır birçok vesile ile zaten beraberiz. Sizler de beni az çok tanıyorsunuz. Ama ben yine de bir kaç kelime ile kendimi ve hedeflerimi ifade etmek istiyorum. Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, bu şehirde doydum, bu şehrin bana verdiklerine karşılık bu şehire karşı hizmet ve vefa borcumu ödemeye gayret ettim. Elhamdülillah bugün bu şehrin sokaklarında başım dik alnım açık şekilde gezebiliyorum. Fikri ve zikri ne olursa olsun her kesimdeki kadirşinas insanlarımızla muhabbetleşebiliyorum. Benim için en büyük zenginlik budur. Benim hem iş ve ticaret, hem de sportif kimliğim var. Ticaretimi, yatırımlarımı burada yaptım. Bu alanda Diyarbakır’ı Türkiye’nin birçok bölgesinde de gururla temsil ettim. Bundan da gurur duyuyorum. Futbol oynadım, spor kulüpleri kurdum, binlerce çocuk ve genci spora kazandırdım. Siyasi arenada da AK Parti’mizde çok kritik görevlerde bulundum. O noktada da neler yaptığımı partimize gönül veren değerli dava arkadaşlarımız çok iyi bilmektedir” dedi.

“BAĞLAR’IN SORUNLARI BELLİ, ÇÖZÜM YÖNTEMLERİ DE HAZIR”

Bağlar’ın sorunlarını ve çözüm yöntemlerini çok iyi bildiğini aktaran Akyol; “Cumhurbaşkanımızın defalarca vurguladığı gibi belediyecilik sadece yol, asfalt ve park yapmak değildir. Kuşkusuz onlar da önemlidir ve zaten belediyelerin asli görevidir. Fakat günümüz çağdaş yerel yönetim anlayışında belediyelerin çok daha önemli misyonları ortaya çıkmıştır. Doğru ve verimli bir anlayışı hâkim kıldığınızda çok şey yapabilirsiniz. Allah nasip ederse ve milletimiz de bizi bu ulvi vazifeye tayin ederse rutin belediyeciliğin dışına çıkarak istihdam, tarım, ekonomi ve spor gibi birçok alanda Bağlar’ımızı hak ettiği yere getirmek istiyorum. Her şeyden önce bunun için çok büyük projeler hazırlıyoruz. İlgili uzman ekiplerimiz ve arkadaşlarımızla bunun üzerinde çok çalışıyoruz. Bağlar Belediyesi, sadece rutin hizmetleri yapan bir anlayışla yönetilmeyecek. İlçenin geleceğine ve kaderine etki edecek iktisadi, ticari, sportif projelerle makus talihini yenecek ve model bir şehir haline gelecek” diye konuştu.

“31 MART’TA HİZMET DÜŞÜNCESİ KAZANACAK”

Yapacağı çalışmalarda halkın memnuniyetini esas alacağını ifade eden Akyol; “Katılımcı bir yönetim ortaya koyacağız. Şeffaf ve hesap verebilen belediye başkanı olacağız. Hemşerilerimizle aramızda hiçbir engel olmayacak. Milletimizin sorun ve talepleri anında karşılık bulacak. Biz kendimize de halkımıza da güveniyoruz. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Bağlar’da hamaset ve kaos zihniyeti değil, hizmet düşüncesi kazanacak. Halkımızın engin sağduyusuna olan inancımız tamdır. Biz kez daha beni ve yol arkadaşlarımı burada yalnız bırakmadığınız için sizlere minnettarım” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.