Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

AK Partili Bilden: “Kayyum Olarak Değil, Halkın Oylarıyla Seçilen Belediye Başkanı Olmak İstiyorum”

AK Partili Bilden: “Kayyum Olarak Değil, Halkın Oylarıyla Seçilen Belediye Başkanı Olmak İstiyorum”
REKLAM ALANI
13 Şubat 2024 15:54
256

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Diyarbakır’da görev yapan yerel basın temsilcileri ile kentte bulunan bir otelde bir araya geldi.

(HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Ak parti il başkanı Mehmet Raşit Ocak ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Bilden, Kayyum olarak değil halkın oylarıyla seçilen belediye başkanı olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmek istediğini söyledi.

Diyarbakır’da siyaseten bir dinamizm olduğunu belirten Bilden, “Şehrimiz dinamik bir şehir. Bu bağlamda başkanımızla bir söz verdik. 24 saat çalışacağız, teşkilatlarımızla beraber çalışacağız, dostlarımızla beraber çalışacağız. 17 ilçe ve büyükşehiri de alacağız inşallah. Görebildiğim ve bilebildiğim kadarıyla 36 Parti, 31 Mart seçimlerinde seçimlere giriyor. Dolayısıyla tüm rakiplerimiz bizim için kıymetlidir bizim için değerlidir. Bir demokrasi şöleni çerçevesinde bu seçimi 31 Mart’a kadar seçim çalışmamızı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Diyarbakır adaylarının sahada çalışmalar yürüttüğünü de sözlerine ekleyen Bilden, “Diyarbakır ve 17 ilçe adayımızı Efkan Ala bey Diyarbakır’a gelerek çalışma ve sosyal güvenlik bakanımızla beraber arkadaşlarımızı açıkladı ve arkadaşlarımız arazideler seçim çalışmaları yapıyor, peyderpey seçim çalışma ofislerini açıyorlar halkla arkadaşlarımız buluşuyor biz de hep beraber programlar yapıyoruz. Teşkilatımızın tüm kademeleriyle bir işbirliği içerisinde 31 Mart’a kadar çok yoğun bir şekilde halkla halkımızla buluşmak halkımıza kendimizi anlatmak sokak sokak hane hane dolaşmak tüm hemşehrilerimizin elini sıkmak onlarla has bir hal olma onlarla bütünleşmek ve onlarla beraber de eğer takdir ederlerse 5 yıllık dönemde belediyeyi beraber yönetmek için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Başkan seçilmesi hâlinde projelerini halkla istişare içinde gerçekleştireceğini de sözlerine ekleyen Bilden, “Biz daha önce ulusal basınla bir araya geldik birkaç tane ulusal televizyondan mülakat verdim benim hiç vazgeçmeyeceğim bir şey var altını çiziyorum sizin de onu dikkate almanızı istiyorum bizim bu kente bu şehirde yapacağımız ve şehrin genelini ilgilendiren büyük projelerin hepsinde halkımızla karar yani ulaşımla ilgili bir iş yapacaksan diyelim ki tarımla ilgili bir hamle atacaksan kültür varlıklarıyla ilgili bazı önemli işler yapacaksak bunların hepsinde halkımızla beraber karar vermek onun mekanizmasını oluşturacağız. Örneğin Keçi Burcunu soracağım siz fonksiyon olarak nasıl görmek istiyorsunuz buna 10 tane hemşerim de katılsa benim için kıymetlidir ben isterim ki 2 milyona yakın nüfusun hepsi katılsın ve bana bir fikir versin desin ki bu fonksiyonunu müze olmasını istiyorum istiyorum ki buranın fonksiyonunu sergi salonu istiyorum istiyorum ki buranın fonksiyonu şu olsun ya da bu olsun o zaman gönlüm daha rahat o projenin doğruluğunu test etmiş olurum. Neticede bizim amacımız Diyarbakırlı hemşerilerimizin en başından en sonuna kadar herkese hizmet etmek o hizmeti yaparken hizmet etmek” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.