Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
BİST 9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

AK Parti Kurmayları Diyarbakır OSB’yi Ziyaret Etti

AK Parti Kurmayları Diyarbakır OSB’yi Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
23 Eylül 2022 17:10
1.334

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Önceki Dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in de aralarında bulunduğu AK Partili heyet, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetimini ziyaret ederek, DİMER Mermer Fabrikası’nda da incelemede bulundu. AK Partililer, fabrikada incelemelerde bulunarak, işçilerle birlikte karavana yemeği yedi.

 

ARA REKLAM ALANI

AK Parti Genel Merkezi’nin “2023’e Doğu Şehir Buluşmaları” programı kapsamında Diyarbakır’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, AK Paürti Diyarbakır Milletvekilleri, Mehmet Mehdi eker, Ebubekir Bal, Oya Eronat, İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, eski milletvekili Abdurrahman Kurt ve Mine Lök Beyaz ile bölgedeki bazı AK Parti Milletvekillerinden oluşan heyet, sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, İdare Binası’na geldi. Burada Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan ve yönetimi tarafından karşılanan AK Partili heyet, toplantı salonunda, basına kapalı bir görüşme yaptı.

 

Görüşme sonrasında OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan, ziyaret anısına AK Partili Hayati Yazıcı’ya ve Diyarbakır Milletvekili Sayın Mehmet Mehdi Eker’e OSB’ye katkılarından dolayı birer plaket verdi. AK Parti heyeti ve OSB yönetimi, daha sonra DİMER Mermer Fabrikası’na geçti. Burada; Yıldız Türk ve Felat Gökdemir tarafından karşılanan AK Partililer önce fabrikayı gezerek yetkililerden bilgi aldı. AK Partililer, daha sonra fabrika işçileriyle birlikte karavana yemeği yiyerek, sohbet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.