Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“Önce İlçem, Sonra Memleketim İçin Bende Adayım”

“Önce İlçem, Sonra Memleketim İçin Bende Adayım”
REKLAM ALANI
1 Nisan 2023 01:25
687

Ergani’nin sevilen ve sayılan simalarından Mahsum Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Diyarbakır milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

 

ARA REKLAM ALANI

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

 

Aday adaylığı süreciyle ilgili olarak Sonhaberlerim.com internet haber sitesine özel açıklamalarda bulunan Yılmaz, başta Ergani olmak üzere Diyarbakır’ın ve bölgenin mecliste etkili bir şekilde temsil edilmesi için aday olduğunu söyledi.

 

“DİYARBAKIR’A VE ÜLKEME HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM”

 

Milliyetçi hareket uğruna çalışmalar yaptığını belirten, aynı zamanda Diyarbakır MHP İl Başkan yardımcısı olduğunu vurgulayan Yılmaz; “Diyarbakır’a ve ülkeme hizmet edebilmek adına MHP Diyarbakır’dan 28. Dönem Milletvekili aday adaylık başvurumu Ankara’da MHP genel merkezinde gerçekleştirdim. Milletvekili olunca temel hedefim, ülkeme, bölgeme ve memleketime en iyi hizmeti verebilmektir” dedi.

 

Diyarbakır’dan milletvekili aday adayı olarak başvuru yapan Yılmaz; “Diyarbakır’ın bir evladı olarak milletvekili olmak için MHP’den aday adaylığı başvurusunda bulundum. Partimin ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey Efendi’nin açtığı yolda milliyetçi davaya hizmet etmeye çalışıyorum. Bugüne kadar yöneticilik yaparken bu gün il başkanımız Miktat Arslan başkanlığında partimiz Diyarbakır’da teveccüh ile karşılanıyor. Partimin 14 Mayıs’taki seçimlerde oyunun artması ve vekil çıkarması için elimizden geleni yapacağız. Bu kutlu yolda başta ailem olmak üzere eş dost akraba ve partimin değerli isimlerine desteklerini bekler, bu seçimin başta ülkemiz olmak üzere bölgemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

MAHSUM YILMAZ KİMDİR

 

Esnaflık ve yöneticilik yapan, Ergani’de doğum büyüyen ve hala burada ikamet eden Mahsum Yılmaz, evli ve bir çocuk babasıdır. Uzun yıllardır aktif siyasi hayatında başarılı bir birey olan Yılmaz, MHP’den Diyarbakır milletvekili aday adayı oldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.