Dolar 32,2645
Euro 34,7864
Altın 2.411,85
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

AK Parti, Başkan Ocak İle ‘Ru Be Ru’ Anlayışıyla Gönüllere Girmeye Çalışıyor

AK Parti, Başkan Ocak İle ‘Ru Be Ru’ Anlayışıyla Gönüllere Girmeye Çalışıyor
REKLAM ALANI
8 Şubat 2024 23:29
452

AK Parti Diyarbakır teşkilatı, başkan M. Raşit Ocak liderliğinde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

(ÖZEL HABER: SEYFETTİN EKEN)

ARA REKLAM ALANI

Geçtiğimiz ay Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olarak Mehmet Halis Bilden’i, dün de Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın katıldığı coşkulu bir toplantıyla ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, Başkan Ocak’ın yönetiminde geçmiş dönemlere göre farklı bir yol haritasıyla Diyarbakırlılarla ‘ru be ru’ anlayışıyla iletişim kuruyor, gönüllere girmeye çalışıyor.

Başkan Ocak ve ekip arkadaşları gece gündüz demeden, zaman mefhumu gözetmeksizin milletin derdiyle dertleniyor, sorunlarıyla ilgilenip anında çözüp yolları bulmak için azami çaba sarf ediyor. Yerel seçim startı verilmeden çok önce ciddi bir kamuoyu çalışması yaparak bölgenin hassasiyetlerini tespit  eden Ocak, seçimlere start verilmesi ile birlikte çalışmalarına hız verdi.

Gündüzleri gerçekleştirilen bilgilendirme, ziyaret ve siyasi çalışmaların ardından ağırlıklı olarak vatandaş görüşmeleri ile birlikte geceleri de geç saatlere kadar gece mesaisi yapan emekçiler ve şoförlerle de bir araya geliyorlar. Bu gece de durak, durak dolaşan Başkan Ocak ve ekibi kimi sorunlara anında çözüm üretirken, kimi sorunları da enine boyuna masaya yatırarak çözüm üretmek için çaba sarf ediyor.

Diyarbakır’ın belirli bölgelerinde getirilen hız sınırlamaları ve kesilen trafik cezalarını gündeme getiren ticari araç sürücüleri durak olarak değerlendirebilecekleri cep durakların azlığını Başkan Ocak’a iletirken, Başkan Ocak bazı bölgelere cep durakların açılması için yetkilileri arayarak sorunu çözdü. Sürücülerin geri kalan şikayetlerinin çözümü için de gerekeni yapacağını belirtti.

Sorunlarını dinlemek kadar hızlı bir şekilde çözüm üretmenin de önemli olduğunun altını çizen Başkan Ocak, konuşarak değil icraatla vatandaşa ulaşmanın mümkün olacağının altını çizdi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.